Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Services

Uw eerste project met Pegamento is succesvol geïmplementeerd, de business case is gehaald. De toegevoegde waarde is inmiddels duidelijk – zowel voor de eindgebruikers als het management. Ook is de  Return-On-Investment terug te zien in de cijfers.

Pegamento Continuous Improvement Program

Wellicht wordt er intern al gesproken over welke mogelijkheden de Pegamento-oplossingen nog kunnen toevoegen aan uw organisatie. Pegamento blijft graag betrokken bij u en uw (business)doelstellingen.

Quarterly Business Review

Onze slimme contextuele oplossingen kunnen eenvoudig en snel worden ingezet. Daarom is het zinvol periodiek te bespreken wat de uitdagingen zijn voor zowel business, IT als marketing zodat wij samen met u grenzen kunnen verleggen en doelstellingen aan kunnen scherpen. Samen met u verzorgt Pegamento Quarterly Business reviews (QBR’s) om zo te komen tot een bij u en uw organisatie passende roadmap.

Functioneel beheer

De oplossingen van Pegamento, of dit nu een uitgebreid Integraal Klantbeeld is of een eenvoudigere CTI-koppeling, moeten natuurlijk in beheer worden genomen. De wijze waarop gestalte krijgt hangt natuurlijk af van welke vorm het meest past bij uw organisatie. De volgende drie basiskeuzes behoren tot de mogelijkheden:

  • in eigen beheer;
  • uitbesteed aan Pegamento;
  • een hybride vorm waarbij taken verdeeld worden
Voor een gedetailleerde omschrijving over de drie mogelijkheden voor functioneel beheer klik hier.

Service Level Agreement

Om te borgen dat we gezamenlijk zorgdragen voor een adequaat onderhoud van de geïmplementeerde oplossingen, wordt een Service Level Agreement (SLA) opgesteld. Zo leggen we wederzijds vast hoe we eventuele vragen en issues van de eindgebruiker oppakken en oplossen.

Training

Uiteraard hoort bij een overdracht van een goed werkende oplossing een training. Pegamento biedt, afhankelijk van of aangpast op uw situatie, ondermeer de volgende trainingen:

  • training voor eindgebruikers;
  • training voor beheerders;
  • training voor ontwikkelaars.

Voor meer inhoudelijke informatie over onze trainingen klik hierWilt u meer weten over ons Continuous Improvement Program?
Meer weten over onze trainingen?
Meer weten over ons functioneel beheer?