Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
cover

Customer contact best practices

De aanpak en oplossingen van Pegamento bewijzen zich in de praktijk. Lees in de praktijkcases hoe wij organisaties helpen meer rendement uit klantcontact en klantcontactdata te halen. Of het nu gaat om toepassingen in de wereld van de telecom, overheid, energie of retail, onze ervaren specialisten zijn in no time in staat de vinger op de zere plek te leggen, en met concrete oplossingen te komen die nauwelijks impact hebben op uw huidige ICT-infrastructuur. Ervaar het zelf.

Slimmere dialoog voor Wegener Wegener had te kampen met retentie onder dagbladabonnees. Pegamento deed daarom in 2010 een proof of concept voor het uitgeefconcern. De resultaten waren zeer positief: de retentiescore was 37,7% op 77 gesprekken, terwijl de referentiegroep bleef steken op 33% retentie op 400 gesprekken.
Lees de hele case
Klantbeeld InControl met Oxxio Oxxio wil een ruimere dienstverlening bieden dan andere energieleveranciers. Pegamento hielp Oxxio met een direct en volledig klantbeeld dat met applicaties op de desktop koppelt.
Lees de hele case
Minder scherminteracties door slimmer klantcontact bij TLS Trans Link Systems (TLS) is verantwoordelijk voor het OV-chipkaartsysteem. TLS wenste een systeem dat het werk van hun klantadviseurs vergemakkelijkt en versnelt maar tegelijkertijd de klantbeleving optimaliseert.
Lees de hele case
Slimme Desktop Automatisering Amsterdam Om de dienstverlening te optimaliseren, introduceert Gemeente Amsterdam een nieuwe manier van werken waarbij medewerkers in no-time meer dan 130 standaard processen kunnen opstarten en sneller kunnen uitvoeren.
Lees de hele case
Next-Best-Action voor bierbrouwer Nederlands grootste bierbrouwer was op zoek naar een manier om zakelijke klanten efficiënter te bedienen, daarbij cross- en upsell activiteiten benuttend en de rapportagemogelijkheden te verbeteren als het gaat om campagnes.

Lees de hele case
Internationaal - UPC De samenwerking tussen UPC en Pegamento kent een lange historie en heeft een internationaal karakter. Recent is zelfs een RTI Competence Center opgericht binnen UPC, met als doel het ondersteunen van de landen op het gebied van NICE RTI (eGlue).
Lees de hele case
AHT-reductie voor Webhelp In Pegamento vond Webhelp de juiste partner voor KPN/Hi om de AHT van klantcontacten te verlagen met 18 tot 20 seconden, de dienstverlening te verbeteren door medewerkers beter te ondersteunen tijdens klantgesprekken, cross & upsell-activiteiten in te zetten en een een efficiëntere werkwijze te realiseren.
Lees de hele case
Integraal Klantbeeld voor XS4ALL XS4ALL schakelde Pegamento in om een oplossing te implementeren die het aantal handmatige handelingen dat een klantadviseur moet uitvoeren drastisch vermindert. Dit leidt er toe dat de klantadviseurs hun werkzaamheden doelmatiger en effectiever kunnen realiseren.
Lees de hele case
Cross & upsell door lagere AHT bij Nuon Nuon zocht naar mogelijkheden om het kwaliteitsniveau van de jaarlijks ruim 2,5 miljoen klantcontacten te behouden tegen lagere kosten. Een van de voorwaarden hierbij was dat de oplossing compatibel moest zijn met de bestaande technologie binnen Nuon.

Lees de hele case
Klantbehoud voor De Lotto De samenwerking met Pegamento is gericht op transparant klantcontact, een efficiënter werkproces voor medewerkers van het inhouse callcenter van De Lotto en het behoud van abonnees (retentie).

Lees de hele case
Stedin zoekt procesverbetering Stedin bedient als onafhankelijke netbeheerder ongeveer twee miljoen particuliere, zakelijke en overheidsklanten. Het Klant Contact Center vormt de spil in de communicatie tussen Stedin en haar klanten. Stedin is dan ook continue op zoek om processen efficiënter, beter en slimmer te laten verlopen.
Lees de hele case
Achmea kiest voor snelle polisconversie met Desktop Automatisering Om de groeiambitie van Centraal Beheer Achmea waar te maken is het van groot belang dat binnen het klantcontact-center snel kan worden geschakeld op basis van de dialoog met de klant en zijn steeds wisselende behoefte.
Lees de hele case