Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Caroline Hujdur van CB wint zangwedstrijd CQ-test

02-11-2017 - In het kader van de De Nationale CQ test, die op zaterdag 4 november in de Fokker Terminal in Den Haag wordt georganiseerd, heeft Pegamento een prijsvraag uitgeschreven. Wij verzorgen de karaoke tijdens het event en vonden het daarom leuk om de deelnemers te vragen een videofilmpje met zangkwaliteiten op te nemen. Daar hebben de teams van DAS, Ahold Delhaize en CB gehoor aan gegeven.

Op het laatste moment werd het toch nog lastig om een keuze te maken, maar het goede nieuws is dat we deze artiesten in ieder geval zaterdag terug zien op het podium en nog beter nieuws is dat we voor alle lead vocalisten uit de filmpjes een prijs hebben. De eerste prijs, een Retro Phone, gaat naar Caroline Hujdur met haar "singing in the shower". De tweede plek gaat naar de zanger van Ahold Delhaize, die - mede dankzij zijn collega's - een goede performance neerzet. Het nummer “vliegt” voorbij en daarmee verdient hij een Powerbank. De derde plek tot slot, is voor de dames van DAS. Twee "angels" die een nieuwe draai aan het nummer van Tavares geven. Zij winnen beiden speciale swipe handschoenen.

Deze enthousiaste klantcontactmedewerkers staat in ieder geval zaterdag op het podium om hun performance nog een keer over te doen. Je kunt hun inzendingen bekijken via de Facebookpagina van De Nationale CQ test.

Wat is de CQ test?Klantadviseurs zijn in deze tijd onmisbaar; dagelijks zijn er 125.000 klantadviseurs aan het werk bij verschillende bedrijven. Jaarlijks handelen ze meer dan 1 miljard telefoontjes en het veelvoudige aan e-mails af. Hoogtijd om deze medewerkers in het zonnetje te zetten, vindt Randstad. Sinds 2011 wordt daarom de Nationale CQ-test georganiseerd; een groots event waarbij klantadviseurs de hele dag in de spotlights staan.

De Nationale CQ Test is een quiz voor circa 750 deelnemers in 25 teams. De deelnemers zijn de klantadviseurs en zij strijden in een kennisquiz om de titel Klantadviseur van het jaar.

Het thema van dit jaar is ‘The only way is Up’, zowel refererend aan de de kansen die er zijn in de toekomst als de locatie van het evenement. De quiz wordt gepresenteerd door Eddy Zoëy en bestaat uit 6 ronden.

Voorafgaand aan de quiz worden de gasten ontvangen in een aparte ruimte waar zij een foto kunnen laten maken met hun team of in kleine groepjes, hun haren ‘up’ kunnen laten brengen, ‘up’ kunnen klimmen op een klimmuur en alvast in de feeststemming kunnen komen op het karaoke podium.

Dit zijn de drie winnaars!
RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn