Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

“Most Valuable Developer” 2016 award gaat naar Marnix Puijker!

07-01-2017 - In 2016 hebben wij bij Pegamento de verkiezing van “Most Valuable Developer” in het leven geroepen. Onze medewerkers stemmen één keer jaar op de collega die zij dat dat jaar de meest waardevolle ontwikkelaar vinden en vooral ook waarom.

Marnix Puijker is de eerste die de award in ontvangst heeft mogen nemen. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Pegamento in het Nationaal Militair Museum in Soest. Hij wordt daarmee een voorbeeld voor zijn collega’s en wordt een heel jaar geroemd om zijn creatieve, snelle en bijzondere ideeën.

Ik ben Pegamento zeer dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen.

Marnix is in 2012 afgestudeerd en aansluitend bij Pegamento komen werken. De daaropvolgende jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de technologie die wij gebruiken en een flinke bijdrage geleverd aan klantprojecten. Zo heeft hij zeer recent bij een mediabedrijf een klantsysteem opgeleverd, waarmee medewerkers van de afdeling Customer Care de klanten van dit bedrijf sneller en beter van dienst kunnen zijn. De gemiddelde afhandeltijd van gesprekken is met 20 procent verbeterd.

Ook in zijn vrije tijd is Marnix veel met ontwikkelen bezig. Zo werkt hij aan een nieuw contextueel CMS-systeem en een Facebook Messenger implementatie, die uiteindelijk ook weer een plek in het bedrijf gaan krijgen.

Wij zijn zeer benieuwd wat hij dit jaar nog meer aan ideeën gaat ontwikkelen. Dat hij een inspiratie voor het bedrijf mag zijn. Het is een verdiende prijs en we hopen dat Marnix nog lang bij ons zal werken!

Ik ben sprakeloos en vereerd dat ik verkozen ben als ‘Most Valuable Developer’ 2016.
RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn