Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Pegamento strikt vocal coach Robin van Beek voor karaoke tijdens CQ test

03-10-2017 - Ook dit jaar sponsort Pegamento weer de karaoke tijdens de Nationale CQ test, die op 4 november 2017 wordt georganiseerd in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit jaar hebben we vocal coach Robin van Beek bereid gevonden om de karaoke te presenteren.

Wat is de Nationale CQ test?


Klantadviseurs zijn in deze tijd onmisbaar; dagelijks zijn er 125.000 klantadviseurs aan het werk bij verschillende bedrijven. Jaarlijks handelen ze meer dan 1 miljard telefoontjes en het veelvoudige aan e-mails af. Hoog tijd om deze medewerkers in het zonnetje te zetten, vindt de Stichting Nationale CQ-test. Sinds 2011 organiseren we daarom de Nationale CQ-test, een groots evenement waarbij klantadviseurs de hele dag in de spotlights staan. De laatste editie vond plaats op zaterdag 7 november 2016. Vorig jaar waren Energiedirect.nl en OHRA de winnaars.

Wie kan er winnen?


Elke CQ-test heeft twee winnaars: de klantadviseur én het bedrijf met het hoogste Contact Quotiënt. Beide winnaars worden gehuldigd en krijgen, naast de prachtige hoofdprijs, de wisselbokaal mee naar huis. Na afloop is er een spetterend feest met optreden van meerdere artiesten.

Wil je meer weten over de Nationale CQ test? Bezoek dan de Facebookpagina van het evenement.

Robin roept je op om mee te doen!
RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn