Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Kennissessie Robotic Process Automation voor HR op donderdag 12 april 2018

22-02-2018 - De rol van de HR-manager wordt de komende jaren leuker en interessanter. Dankzij RPA neemt een software robot het terugkerende administratieve aspect over, zodat er meer tijd is voor een adviserende rol. Welke RPA-mogelijkheden zijn er inmiddels voor HR?

Pegamento organiseert op dondermiddag 12 april 2018 in het Amstel Hotel in Amsterdam de kennissessie: RPA voor HR

Tijdens dit evenement vertellen ervaringsdeskundigen over RPA in de praktijk. Zo legt neurowetenschapper Dr. Marcia Goddard uit wat Young Capital al doet om kandidaten die op zoek zijn naar een baan met behulp van een software robot op de juiste waarde te schatten. Sollicitanten weten na één klik al hoe veel kans zij maken op een baan en welke scholing er eventueel nodig is om die kans te vergroten.

Wout Bucker is Innovation Hunter bij de grootste pensioenuitvoerder van Nederland, APG. Hij geeft zijn visie op innoveren en de bijbehorende technologie. Wat is er nodig om grote wijzigingen in een organisatie succesvol door te voeren en hoe enthousiasmeer je alle betrokkenen en neem je angst voor het onbekende weg? Ook is Wout Chief Fun Officer, vanuit die rol is hij de brug tussen management, HR en IT.

Verder hoor je tijdens de kennissessie op welke manier een robot ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren of het werk zelfs helemaal kan overnemen. Voor bedrijven een goede investering, want een robot is niet alleen goedkoper; software robots werken 24 uur per dag, zijn nooit ziek en medewerkers van een bedrijf houden tijd over voor andere werkzaamheden. We leggen ook uit hoe een robot de medewerkerstevredenheid verbetert.

Ben jij werkzaam in HR en wil je weten welke mogelijkheden er nu al zijn om het werk in jouw organisatie makkelijker te maken met behulp van RPA, schrijf je dan nu direct in en laat je op 12 april 2018 inspireren op één van de mooiste locaties van Nederland.

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze bijeenkomst is beperkt. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Mis deze kans niet en meld je hier direct aan. We starten om 14.45 uur met de ontvangst, waarna het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De kennissessie is inclusief een borrel waar je de gelegenheid hebt om kennis te maken met collega’s uit de branche.