Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Apptime nu ook voor gebruikers van Genesys PureCloud

09-05-2018 - Medewerkers van organisaties die PureCloud van Genesys gebruiken kunnen nu eenvoudig integreren met Apptime van Pegamento. Daartoe hebben ontwikkelaar Pegamento en Genesys een koppeling ontwikkeld. Apptime wordt door steeds meer organisaties gebruikt als collectieve medewerkers-app. Medewerkers en agenten kunnen binnen de app hun planning bekijken, hun beschikbaarheid aangeven en diensten ruilen. Apptime kan ook worden gebruikt voor tevredenheidsonderzoeken onder medewerkers, het inzichtelijk maken van KPI’s en het pushen van relevant nieuws.

Kim de Boer, Senior Director Sales Benelux & South-East Africa van Genesys, is blij met de nieuwe integratie. “Onlangs is een grote Nederlandse speler op het gebied van loterijen gestart met PureCloud. Binnen deze organisatie werd Apptime al gebruikt en een koppeling lag dan ook voor de hand. Implementatiepartner Cloudoe heeft de connectie tussen PureCloud en Apptime snel gerealiseerd. Apptime is ook binnenkort beschikbaar in onze AppFoundry waar klanten dit soort integraties direct kunnen opzoeken, aanschaffen en installeren.”

Eén mobiele medewerkers app die alles samenbrengt

Apptime is in 2015 ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een simpele app voor medewerkers die alles in één combineert. “Op een bepaald moment wil je natuurlijk maar één app die alle functionaliteiten kan bundelen in plaats van 10 verschillende apps”, zegt Serge Poppes, CEO van Pegamento. “Apptime verzamelt informatie vanuit onderliggende applicaties en systemen, en maakt deze beschikbaar in elke gewenste huisstijl. Daarmee wordt de app ook echt dé app van het bedrijf voor dagelijks gebruik, een efficiënte tool voor werknemers en management.”

Apptime opent deuren

Volgens Poppes gaan de ontwikkelingen op dit moment razendsnel en wordt hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten van Apptime. “Wat ooit begon als een beschikbaarheidsapp voor medewerkers van contactcenters, die daarbij ook hun rooster konden inzien en diensten konden ruilen, is inmiddels uitgegroeid tot een totaaloplossing voor werkgerelateerde informatie. Mede dankzij de integratie met SAP-omgevingen is de app ook voor andere doelgroepen interessant geworden, zoals service-organisaties. Zo wordt het straks ook mogelijk om deuren te openen met een QR-code vanuit de app, die natuurlijk alleen maar toegang verleent op het moment dat het systeem dat toestaat. En een andere ontwikkeling is het persoonlijk paspoort met soft skills die je in de loop van de tijd opbouwt en kunt gebruiken bij sollicitaties, waarbij je zelf bepaalt of je informatie wel of niet deelt met toekomstige werkgevers. Digitale zelfbeschikking volledig in lijn met de AVG”, aldus Poppes.

Koppelingen met alle grote spelers

Apptime heeft inmiddels koppelingen met alle grote spelers die WFM-modules in hun oplossingen beschikbaar hebben.


Deze modules zijn standaard onderdeel van Apptime:

• Werkrooster
• Onderling ruilen
• Aanvragen verlofdagen
• Doorgeven van de beschikbaarheid
• Wijzigen van persoonlijke contactgegevens
• Nieuwsberichten plaatsen
• Weergeven van KPI-rapportages, zoals QM, NPS en AHT, maar ook verlofdagen en ziekteverzuim
• Uitvoeren van enquêtes onder de medewerkers
• Algemene bedrijfsinformatie (zoals huisregels en cao)
• Smoelenboek
• Sturen en ontvangen van push-berichten

RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn