Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Britannica, de nieuwe kennisbank van Pegamento

Wie veel met klanten communiceert heeft baat bij één centrale bron van kennis. Pegamento levert vanaf nu ook een online kennisbank, die zowel voor intern als extern gebruik beschikbaar is. Goede, en vooral juiste kennis is steeds belangrijker in een kennisintensieve economie. Bij het aankoopproces van informeren, beslissen en uiteindelijk kopen, verwachten klanten bij specifieke vragen passende antwoorden. Daarnaast draait het om consistente distributie van de kennis en het waarborgen van hoogwaardige antwoorden.

Vaak is de kennis in je organisatie versnipperd, zijn serviceteams bezig te zoeken naar goede antwoorden of wil je efficiënter vragen van klanten beantwoorden. De oplossing is één centrale kennisbank.

Een kennisbank bestaat uit een verzameling van vaak verschillende korte artikelen en heeft een logische opzet. De onderwerpen worden op een rijtje gezet onder een relevante categorie, die vaak weer uit subcategorieën en subonderwerpen bestaat.

Doordat de informatie duidelijk is geordend, hoeft er niet lang gezocht te worden naar specifieke informatie. Bovendien kan je met een eenvoudige zoekfunctie direct op zoek gaan naar een onderwerp van keuze. Met een kennisbank lever je een betere klantenservice en bespaar je tijd en energie.

Online

Alle vragen en antwoorden staan online in Britannica. Voorzie je bezoeker direct van de juiste informatie en begeleiding. Voor je interne (service)teams heeft Britannica ook een interne versie, gekoppeld aan aanwezige klantinteractie- of CRM-systemen.

Dynamisch

Vragen en antwoorden gebaseerd op jouw specifieke doelgroep en data. Ideeën voor continue verbeteringen door feedback van bezoekers of dat wat klantenservicemedewerkers van je klanten horen. Geen lange vragen met veel uitzonderingen, maar een beslisboom zodat je bezoeker alleen het juiste antwoord op het juiste moment krijgt voorgeschoteld.

Gepersonaliseerd

Afhankelijk van de context en de persoon die de vraag stelt, zijn er verschillende antwoorden denkbaar. Met de online kennisbank Britannica voeg je informatie aan het antwoord toe die bijvoorbeeld specifiek voor interesses of leeftijden is. In interne kennisportalen kun je vragen personaliseren per medewerkerniveau of afdeling.

De voordelen op een rij

• Rijk aan functionaliteit; of het nu een vraag-antwoord voor retail, interne servicedesk, overheid of toerisme is;
• Expertise met enterprise software; we weten wat er nodig is voor een hoogwaardig kennismanagementsysteem;
• Eenvoud; gebruiksvriendelijk en toegankelijk in beheer;
• Gebruiksvriendelijk systeem; geen omslachtige handelingen of ingewikkelde schermen: alles is begrijpelijk op één scherm af te handelen;
• Klantwensen centraal; niet alleen de wensen van jouw klant, maar ook de wensen van jou als partner staan centraal. Samen stellen we een roadmap voor doorontwikkeling op;
• Voorbeeld kennisbanken voor retail, telecom, overheid, banken; maar ook simpele vraag-en-antwoorden over bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden en garantie;
• Te integreren met chat-, email- en CRM-systemen; zodat je klanten binnen deze software toegang tot hun kennisbank hebben.

Wil je meer weten over Britannica? Neem dan contact met ons op en vraag direct naar ons stappenplan voor een efficiënte kennisbank!

RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn