Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Kennissessie over de toepassing van RPA bij Achmea en Bibliotheekservice Passend Lezen

Wat is Robotic Process Automation en wat kan je ermee? Die vraag wordt beantwoord tijdens een kennissessie die Pegamento organiseert op dinsdag 30 oktober in het Amstel Hotel in Amsterdam en waarvoor we je graag uitnodigen.

Maria van Dijk en Moniek van der Putte van Bibliotheekservice Passend Lezen en Pieter van Vliet van Achmea vertellen tijdens de sessie waarom ze gebruikmaken van RPA en wat het ze heeft opgeleverd.

Maria van Dijk is Teammanager Beheer & Projecten en Moniek van der Putte is Teammanager Klantencontact bij Bibliotheekservice Passend Lezen. "Het uitgangspunt voor RPA binnen Passend Lezen was vanaf het eerste moment duidelijk. De cases zijn geselecteerd op basis van vier criteria: repeterend werk, geen besluitvorming, recht toe recht aan proces en werkzaamheden zonder toegevoegde waarde. Juist die processen die het bedrijf veel tijd en energie kostten, worden nu door een softwarerobot uitgevoerd. Hierdoor krijgen de klanten eerder een reactie en is de klanttevredenheid toegenomen. Daarnaast is de workload op dit gebied voor de medewerkers afgenomen.."

Pieter van Vliet is manager Business Change & Continuïteit en product owner van de contactcenter systemen. “Binnen Achmea ben ik vooral bezig met nieuwe kanalen, routeringsinnovatie, toegepaste big-data analytics, ondersteunende contactcenter systemen en vernieuwing van de desktop van de medewerker. Ons Bimodel IT-model maakt het mogelijk om de plooien in onze medewerkersondersteuning glad te strijken.” Achmea heeft met behulp van RPA een aantal verzekeringsprocessen geautomatiseerd.

Werk jij in een omgeving met steeds terugkerende werkzaamheden die veel tijd vergen en die ook door een virtuele medewerker uitgevoerd zouden kunnen worden en wil je weten hoe makkelijk dat te realiseren is? Schrijf je dan nu direct in en laat je op 30 oktober 2018 inspireren op één van de mooiste locaties van Nederland. Het inzetten van een robot is eenvoudig en snel. Kostbare aanpassingen van ICT-systemen zijn niet nodig, omdat de robot letterlijk een digitale werknemer is die geen complexe koppelingen nodig heeft.

Het programma op 30 oktober ziet er als volgt uit:

14.30 – 15.00 Ontvangst
15.00 – 15.50 Welkom en introductie RPA van Pegamento door Ger Koedam
15.50 - 16.00 Korte pauze
16.00 - 16.50 Klantcase Robbie de Robot van Bibliotheekservice Passend Lezen door Maria van Dijk en Moniek van der Putte
16.50 - 17.00 Korte pauze
17.00 - 18.00 Klantcase Robotisering binnen Achmea door Pieter van Vliet
18.00 - 19.00 Afronding en borrel

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze kennissessie is beperkt. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Aansluitend is er een borrel waar je kennis kunt maken en ervaringen kunt uitwisselen met andere RPA-geïnteresseerden. Wil je deze kennissessie niet missen, meld je dan nu direct aan via deze link.

RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn