Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Vergroot de kracht van SAP met RPA

Ben je als gebruiker van SAP nieuwsgierig naar mogelijkheden om snel nieuwe toepassingen en gebruikersgemak toe te voegen aan deze robuuste omgeving? Kom dan op 13 september 2018 naar onze kennissessie in het Amstel Hotel in Amsterdam, waar we uitleggen hoe je bestaande SAP-omgevingen nog krachtiger maakt. 

Bedrijven die innovatief willen zijn en gebruikmaken van een solide IT-basis, hebben vaak een uitdaging als ze snel willen schakelen. Daar is zo’n solide omgeving vaak een vertragende factor, terwijl de business snel wil inspelen op wat de markt verlangt. Voor SAP-gebruikers is er nu een mogelijkheid om in een rap tempo te experimenteren en innoveren, met als basis het eigen SAP-systeem. Eduard de Bruijn van Mendix vertelt tijdens deze sessie aan de hand van praktijkcases hoe je met een focus op de klantwens snel nieuwe oplossingen maakt. Altijd volgens een vast principe van testen en leren. “Daarmee bereik je in korte tijd de beste resultaten”, aldus de Bruijn.

Pegamento ontwikkelt oplossingen die naadloos communiceren met bestaande SAP-omgevingen. Zo hebben we voor een grote verfproducent een app ontwikkeld, die een schilder in staat stelt om het volledige werkproces vanuit één simpele app te regelen, zoals het inventariseren van het werk, het maken van een offerte, het bestellen van verf en andere benodigdheden en het factureren van de opdracht. Tijdens de kennissessie legt Wayne Tuck uit hoe de app tot stand is gekomen en op welke manier er wordt gecommuniceerd met SAP. Een ander voorbeeld is een 360 graden klantbeeld dat we voor een mediabedrijf hebben ontwikkeld en waarbij een software robot relevante informatie ophaalt uit SAP en andere systemen en samenbrengt in één overzichtelijke gebruikersomgeving.

Werk jij met SAP en wil je weten welke mogelijkheden er zijn om heel snel nieuwe toepassingen te realiseren, die communiceren met deze omgeving, schrijf je dan nu direct in en laat je op 13 september 2018 inspireren op één van de mooiste locaties van Nederland. Het aantal beschikbare plaatsen voor deze kennissessie is beperkt. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Mis deze kans niet en bevestig hier je deelname met je LinkedIn-account. We starten om 14.30 uur met de ontvangst, waarna het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De kennissessie is inclusief een borrel waar je de gelegenheid hebt om kennis te maken met andere SAP-gebruikers en geïnteresseerden.

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Over Mendix

Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Erkend als marktleider door vooraanstaande analisten, helpen we onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder Analogic, KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Universiteit van Pennsylvania, gebruiken ons platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten enthousiast maken en de operationele efficiency verbeteren.

RPA en gezichtsherkenning? Lees hier de case op LinkedIn