Kennisbank

Wat is kennismanagement en wat kan het mij juist NU opleveren?

Het zijn vreemde tijden op het moment, waarbij iedereen op zoek is naar betrouwbare informatie, bijvoorbeeld over maatregelen omtrent Covid-19. En vooral: wat zijn daarvan de gevolgen voor uw bedrijf. En voor uw klanten en leveranciers? 
 
Wanneer uw medewerkers thuis werken wilt u zeker weten dat ze de juiste antwoorden geven en ondersteuning bieden op basis van valide en centraal gedeelde kennis 
Hoe vervelend kan het zijn als je, door verkeerde informatie, de verkeerde beslissingen neemt? 

Goede betrouwbare informatie is dus belangrijk. Maar hoe zorg je er nu voor dat iedereen die betrouwbare informatie weet te vinden? Daar ligt de basis van kennismanagement. Het gebeurt maar al te vaak in organisaties dat kennis versnipperd is doordat het op verschillende plekken is opgeslagen of, erger nog, alleen maar in de hoofden van mensen zit. 

In deze webinar bespreken we:

  • Wat kennismanagement je nu kan opleveren
  • Wat is kennismanagement
  • Wat je met een kennisbank kan bereiken
  • Waar te beginnen met het verzamelen van informatie

Tenslotte krijg je na het einde van de webinar een whitepaper met alle nuttige informatie die is besproken in het webinar van ons cadeau!

 

*Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Pegamento B.V., worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Statement van Pegamento B.V.

Zij werken al met onze innovatie oplossingen

Share This