Specialist op het gebied van Robotisering van processen en Kunstmatige Intelligentie in klantcontact.

Download onze whitepapers voor meer informatie!

Niks missen? schrijf je hier in voor de nieuwsbrief


Lees hier onze laatste blogs/nieuws

Nooit eerder was dit het extra oog binnen elke sectorEr

Meer lezen

Pegamento heeft de Corporate Excellence Award gewonnen in de categorie

Meer lezen

Volg hier onze LinkedIn pagina voor dagelijkse updates over Robotisering, kunstmatige intelligentie, klantcontact en nog veel meer!

Ben je benieuwd naar het rendement van onze producten?

De eerste stap in de samenwerking met Pegamento is een Business Analyse. Wij laten graag onze toegevoegde waarde zien voor jouw organisatie en om die waarde op voorhand zo concreet mogelijk te maken, starten wij met een Business Analyse. Primair komen we dan meer in de haarvaten en details van het bedrijf en tevens kunnen we inhoudelijk beter meepraten over de werkelijke oplossingsrichting. Deze is gebaseerd op de doelstellingen van het bedr

Binnen twee weken een product op maat

Apptime informeert medewerkers snel en gericht over alles wat van belang is om ze optimaal te laten functioneren en ze aan uw organisatie te binden. Van nieuwsberichten, contactgegevens en werkroosters – inclusief een onderlinge ruilfunctie – tot statistieken over performance en enquêtes waarin ze hun mening mogen geven. Lees meer.

Wie veel met klanten communiceert, heeft baat bij één centrale bron van kennis. Vaak is kennis in organisaties versnipperd en zijn serviceteams overal op zoek naar goede antwoorden. De oplossing? Eén centrale kennisbank. Pegamento levert een online kennisbank, voor zowel intern als extern gebruik. Lees meer.

De inzet van Kunstmatige intelligentie

Met het inzetten van kunstmatige intelligentie wordt de intentie van een e-mail 24 x 7 achterhaald. Met slimme sjablonen worden e-mails volautomatisch beantwoord. Is dit niet mogelijk? Dan wordt de juiste medewerkers ingeschakeld!