De balans van Employee Engagement

Inspiratiesessie

De balans van Employee Engagement

celpax-1Lf5Adh9SCg-unsplash
Algemene informatie
23 november 2020
16:00 uur tot 18:00 uur
Plaatsen onbeperkt
Gratis
mindshare
echt onderwijs
Programma

15:45 – 16:00 ontvangst online

16:00 – 16:30 Andre Vermaat (Managing Partner van MindShare)
Een verrassend andere kijk op de inzet & behoud van medewerkers.

16:30 – 17:00 Jerry Vermeulen (Projectmanager van Echt Onderwijs)
‘Echt Onderwijs’ een moderne organisatie in het huidige onderwijs landschap.

17:00 – 17:15 pauze

17:15 – 18:00
Maarten Hoolsema (Accountmanager AppTime van Pegamento)
Toepassingen op het gebied van Employee Engagement.

Alex Sin (Accountmanager AI & RPA van Pegamento)
Trends in de IT anno 2021.

18:00 vragen

Lees meer en schrijf je in

Waar gaat het over?

Employee Engagement

Medewerkers en HR Managers krijgen een steeds grotere rol binnen organisaties. Thema’s als verloop, verzuim, vitaliteit & motivatie zijn actuele aandachtsgebieden. Veel bedrijven zijn op zoek naar de balans tussen productie/diensten versus een duurzame inzetbaarheid. Dat is een spanningsboog die niet altijd eenvoudig te managen is.

Vragen die we behandelen

  1. Hoe houdt ik mijn medewerkers betrokken bij de organisatie?
  2. Hoe bereik ik mijn medewerkers in tijden van social distance?

Wat komt er tijdens de inspiratiesessie aan de orde

  • De achtergronden en inzichten van deze actuele HR thema’s
  • Praktijkvoorbeelden en resultaten
  • Middelen en mogelijkheden met betrekking tot duurzame inzetbaarheid
  • Intervisie en discussie met andere aanwezige professionals
  • Een open gesprek met een interessant netwerk

Wat is MindShare?
MindShare is dé partner voor duurzame gedragsverandering en transformaties.
Onze gedragsdata bieden verrassende inzichten en concrete handvatten, waarmee bedrijven zelf kunnen sturen op markt-, cultuur- en organisatieontwikkeling.

Wat is Echt Onderwijs?
Echt Onderwijs gelooft dat het onderwijs gebaat is bij leerkrachten met een andere achtergrond. Ze helpen mensen met ambities het onderwijs in te stromen en op deze wijze hun carrière(switch) betekenisvol in te richten. De focus ligt op vernieuwend organiseren, een flexibele manier van opleiden en het intensief begeleiden van de nieuwe generatie leerkrachten.

Inschrijven voor inspiratiesessie
Laat je inspireren door…
Jerry

Jerry Vermeulen
Projectmanager van Echt Onderwijs

”Ik heb besloten om voor verschillende Start-ups te werken om anderen management ervaringen op te doen en de dynamiek van een snel veranderende organisatie te ontdekken. De afgelopen jaren heb ik mij daar vooral bezig gehouden met het opzetten van opleidingslabels en het ontwikkelen van traineeships. Bij ECHT Onderwijs houd ik mij bezig met het verder uitdenken van programma’s die aansluiten op ervaring en achtergrond van ervaren HBO’ers uit andere sectoren dan het onderwijs en hen in staat stelt om aan te sluiten op de (toekomstige) behoefte van het onderwijs.”

Andre

Andre Vermaat
Managing Partner van MindShare

”Ik geloof dat als mensen in en rondom organisaties authentiek kiezen, communiceren en handelen zij loyaler, energieker en effectiever zijn. Een duurzame bedrijfscultuur is in mijn ogen de hefboom naar trouwe klanten, gelukkige medewerkers en betere resultaten. MindShare realiseert inzicht, creëert beweging en helpt uw organisatie koersvast te worden. De producten en diensten ontsluiten real time gedragsdata, die een verrassend perspectief bieden om zelf te kunnen sturen op markt-, cultuur en organisatieontwikkeling.”

Alex sin

Alex Sin
Accountmanager AI & RPA van Pegamento

Bij Pegamento heb ik veel kennis op het gebied van Artificial Intelligence en Robotic Process Automation. Ik geloof dat technologie van deze tijd bijdraagt aan de balans in Employee Engagement. Bijvoorbeeld onnodig werk van werknemers uit handen nemen en zorgen voor snellere processen. Ik neem je tijdens de sessie mee in trends in de IT en wat dit voor toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie.”

Maarten Hoolsema

Maarten Hoolsema
Accountmanager AppTime van Pegamento

”Bij Pegamento ben ik verantwoordelijk voor ons product Apptime. Een mobiele app die speciaal is ontwikkeld om medewerkers efficiënter en op een eenduidige manier te motiveren, informeren en de erkenning te geven die zij verdienen. Ik hou mij vooral bezig met hoe medewerkers betrokken blijven bij een organisatie. Vooral nu in de tijd van Social Distance. Ik denk graag met bedrijven mee wat voor hen de beste oplossing is. Daarom neem ik je tijdens de sessie mee in toepassingen op het gebied van Employee Engagement.”

Inschrijven voor inspiratiesessie
Share This