Employee Connect

Tegenwoordig is (bijna) iedereen in het bezit van een smartphone. Dat biedt bedrijven een nieuwe mogelijkheid om met medewerkers te communiceren en zich echt betrokken te voelen bij je bedrijf. Employee Connect speelt hierop in door het aanbieden van een app speciaal ontwikkeld om medewerkers efficiënter en op een eenduidige manier te motiveren, informeren en de erkenning te geven die zij verdienen. Employee engagement in optima forma!

Met Employee Connect ontsluit je bedrijfsapplicaties zoals een Workforce-managementsysteem (WFM), maar ook intranet, (persoonlijke) rapportages, HR-informatie of zelfs onze Knowledge Base naar één beveiligde, mobiele applicatie. Employee Connect is het platform dat ervoor zorgt dat de communicatie over en weer tussen medewerkers en het bedrijf altijd helder, transparant en veilig verloopt.

Met Employee Connect zijn medewerkers altijd en overal op de hoogte. Actueel, makkelijk en efficiënt.

Efficiënter medewerkers motiveren, informeren en erkennen

Alle communicatie via één mobiele omgeving

Employee Connect haalt alle informatie voor interne communicatie uit uw systemen en stelt die beschikbaar via een beveiligde mobiele applicatie. Uw bedrijfsregels bepalen wie welke informatie mag bekijken en invoeren. Medewerkers kunnen niet alleen berichten en overzichten bekijken, maar ook communiceren met collega’s en managers. Daardoor blijft iedereen betrokken en actueel geïnformeerd. En dat kost u geen vermogen. U betaalt maar een paar euro licentiekosten per medewerker per maand.

Even een paar statistische gegevens

De all-in-one employee-app Employee Connect groeit snel. Niet alleen in aantal gebruikers, maar ook in functionaliteit. We hebben een uptime van bijna 100% en verrassen de gebruikers regelmatig met nieuwe features. Wilt u ook hiervan profiteren, neem dan contact op!
Customers served! 14500 Employee Connect gebruikers
Customers served! 14500 %  Meer efficiency
Customers served! 14500 % Minder personeelsverloop

Integratie en koppeling met alle backend systemen

Employee Connect is beschikbaar voor verschillende mobiele platformen waaronder Android. Integratie met uw backoffice is mogelijk middels FTP, met een API, of een Custom Connector. Wat WFM betreft zijn koppelingen voorhanden met de systemen van alle grote spelers waaronder GenesysVerint en NICE.

Ook de beveiliging is goed geregeld. Employee Connect vraagt om een gebruikersnaam (of e-mailadres) en een wachtwoord bij het opstarten. Desgewenst is ook een tweestaps-verificatie mogelijk.

Leer Employee Connect kennen

Om alle mogelijkheden van Employee Connect te begrijpen, werkt een persoonlijke demo het best. Maak hiervoor een afspraak met één van onze consultants.

Reviews

“Voor onze medewerkers is het de ideale manier, om via een mobiele app, op elk gewenst moment inzicht te hebben in hun communicatie en planning.”

Rindert Dudink

Nationale Postcode Loterij

“Het is vooral handig om mijn werktijden te bekijken, omdat deze niet iedere dag gelijk zijn. En voor persoonlijke scores geeft het een toegankelijk overzicht.”

Medewerker KCC

T-Mobile

Meer weten over Employee Connect?

In deze whitepaper behandelen wij uitgebreid hoe jij kan communiceren met je medewerkers thuis. Download 'm gratis!


Misschien vind je dit ook interessant

Nederland Isoleert, een toonaangevende speler in na-isolatie van huizen en een dochteronderneming van Essent, heeft een innovatieve oplossing

Meer lezen
Nederland Isoleert streeft naar efficiënter salesproces en kostenreductie met een consumentvriendelijke online offerte generator

Horen Optimaliseert bereik door inzet Microsoft Teams Grafisch Lyceum Utrecht (GLU), de vakschool voor creatieve disciplines in media,

Meer lezen
Klantcase – Grafisch Lyceum Utrecht

De technologie kunstmatige intelligentie staat momenteel helemaal in de spotlights. Iedereen heeft het erover en er wordt enorm

Meer lezen
Wat is waar en wat niet? Fabels en feiten over AI op een rij
>