Blogs

De nieuwste ontwikkelingen
  • Alles
  • Artificial Intelligence
  • Employee Engagement
  • Knowledge Base
  • Omni Channel
  • Robotic Proces Automation
  • Strategie
  • Wayne's Wor(l)d

Pensioenoverdracht met RPA

Hoe bepaal je snel en secuur de juiste waarde van een pensioen? Voor een goed en kloppend dossier is veel informatie nodig, vaak nog uit de vorige eeuw. Hoe kun je als verzekeraar tijd- en geldverslindende pensioenoverdrachten ombuigen naar een soepel, efficiënt en klantvriendelijk proces?

Snelle service bij schade dankzij robots

Hoe zou het zijn als een verzekeraar bij een schademelding geen geld uitkeert, maar een dienst levert en zorgt dat de schade tot in de puntjes wordt verholpen? Dus geen geld voor auto met schade, maar een concrete afspraak bij een geselecteerde reparateur naar keuze?

Wayne’s Wor(l)d: Thuiswerken echt niet!

De mensen die roepen dat ze ‘thuis veel productiever zijn dan op kantoor’, daar geloof ik dus echt helemaal niets van. Thuis ligt allerlei afleiding op de loer – kinderen, pakjesbezorgers, de glazenwasser en de wasmachine om er maar een paar te noemen.

Een kijkje in onze keuken tijdens de corona crisis!

‘Oké, we zijn nu in deze situatie terecht gekomen. Wat voor een effect heeft dat intern op ons personeel, op de lopende projecten, op onze huidige klanten en voor de toekomst? En hoe zorgen wij ervoor dat we positieve energie blijven uitstralen, naar onze mensen, onze klanten en naar onze leads?’.

Een robot inzetten om je kosten te drukken?

De financiële steunpakketten houden veel bedrijven nog overeind, maar het is niet ondenkbaar dat er straks gesneden moet worden in het personeelsbestand. Een robot kan ervoor zorgen dat werkzaamheden door blijven lopen je kan er zelfs een eventuele ontslagronde mee voorkomen.

CCW 2020 gemist? Wij praten je graag even bij.

Op Call Center World 2020 in Berlijn is AI de grootste trend. Maar hoe zit het met RPA, spraakinterfaces en het contactcenter als SaaS-oplossing? Staat de 24/7 klantbeleving onder druk door personeelskrapte in het contactcenter? Consultant Ed van de Kamp zocht het uit op CCW 2020.

De impact van slimme software op de werkplek van 2020!

Hoe zou het zijn als slimme software jouw werkplek in 2020 zoveel leuker zou maken? Stel je voor dat je geen enkele onnodige klik of type acties meer hoeft uit te voeren. Dat je oprechte aandacht kunt geven aan de klant, omdat je niet meer wordt afgeleid door onnodige handelingen.

Robot en mens: tegenpolen of magneten?

Automatisering bij de klantenservice lijkt haaks te staan op waar het echt om draait in klantcontact: oprecht contact maken met je klant, zodat er verbinding ontstaat tussen de klant en je organisatie. Hoe zit het met het spanningsveld tussen mens en robot?

De driehoeksverhouding van de klantenservice

Hoe zorg je met je klantenservice voor beter klantcontact, minder kosten en gemotiveerde medewerkers? Oftewel: hoe verbind je de klant, de organisatie en de medewerker? Onze Business Consultant Ernst legt uit hoe je deze driehoek in balans kunt houden.

Klantcontact in 2022, welke trends en ontwikkelingen komen eraan?

Kort geleden kwam ik een rapport van Gartner tegen waarin onderzoekers stellen dat 40% van de applicatieontwikkeling in 2022 geautomatiseerd zal zijn. Bijna de helft dus. Dat komt, zegt Gartner, doordat Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) steeds vaker een waardevolle uitbreiding zijn op ontwikkelteams en hun output.

Drie manieren om je klantcontact nu al in te richten op de toekomst

Jongeren van nu groeien totaal anders op dan de huidige generaties veertigers, vijftigers en ouder. Ze denken anders; hebben een digitale mindset waarin mobiliteit, social media en de cloud vanzelfsprekend zijn. In contacten met organisaties regelen ze zaken online, via chat, waar en wanneer ze willen.

Share This