Kennismanagement voor je organisatie

Inspiratiesessie

Kennismanagement met een kennisbank als hart van je organisatie

pexels-pixabay-159751
Algemene informatie
09 november 2020
16:00 uur tot 17:00 uur
Plaatsen onbeperkt
Gratis
MEDIQ_RGB_print
Logo_Pegamento2020
Programma

15:45 – 16:00 ontvangst online

16:00 – 16:30 Hein Terwindt (Kennismanager Mediq)
Waarom je als organisatie een kennisbank moet gebruiken in de transitie van een productgericht bedrijf naar een klantgericht bedrijf.

16:30 – 17:00 Ger Koedam (kennismanagement Pegamento)
Het verschil tussen een CMS-systeem en een kennisbank. Vaak wordt gedacht dat een CMS ook gebruikt kan worden om kennis op te slaan, maar is dat zo?

17:00 vragen

Lees verder en schrijf je in

Waar gaat het over?

Kennismanagement voor je organisatie

Waarom zou je als organisatie investeren in een systeem dat ervoor zorgt dat je via elk klantcontactkanaal dezelfde juiste informatie geeft? Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens de online inspiratiesessie “Kennismanagement met een kennisbank als hart van je organisatie”.

Kennismanagement van productgericht naar klantgericht
Kennismanager Hein Terwindt van Mediq legt uit waarom zijn organisatie een kennisbank is gaan gebruiken in de transitie van een productgericht bedrijf naar een klantgericht bedrijf. “De organisatie-indeling op basis van productmarktcombinaties – met elk hun eigen processen, systemen en zelfs telefoonnummers – hield geen rekening met patiënten die meerdere soorten producten nodig hadden,” aldus Terwindt, die tijdens de inspiratiesessie dieper zal ingaan op zijn zoektocht naar een kennisbank en het proces daaromheen.

Het verschil tussen een CMS-systeem en een kennisbank
Een ander onderwerp dat tijdens de inspiratiesessie ter sprake komt is het verschil tussen een CMS-systeem en een kennisbank. Vaak wordt gedacht dat een CMS ook gebruikt kan worden om kennis op te slaan, maar Ger Koedam – bij Pegamento verantwoordelijk voor kennismanagement – legt uit waarom dat niet altijd een goed idee is. Overweeg je al langere tijd om een kennisbank in te zetten voor je organisatie of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden om kennis in je organisatie te stroomlijnen, dan mag je deze inspiratiesessie niet missen.

Inschrijven voor inspiratiesessie
Laat je inspireren door…
Hein 2

Hein Terwindt
Kennismanager Mediq

Als kennismanager ontwerp en zet ik kennismanagementprocessen en tools op. Als mensen zich op hun gemak voelen op het werk, word ik daar blij van. Daarom is het voor mij een genoegen om dit comfort te faciliteren door te zorgen voor een goede kennismanagement structuur binnen het bedrijf. Als werknemers weten dat ze altijd en gemakkelijk toegang hebben tot kennis, zijn ze veiliger bij het uitvoeren van hun werk. Dit verhoogt de tevredenheid van medewerkers en klanten.

Ger Koedam - Pegamento - 06-15371608

Ger Koedam
Kennismanagement Pegamento

”Ik ben een zeer gemotiveerde en enthousiaste professional met ruim 15 jaar ervaring in het geven van adviezen voor het optimaliseren van klantcontact. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de kennisbank Britannica, waar alle informatie aanwezig is voor medewerkers. Een systeem als hart van de organisatie om iedereen van de juiste en dezelfde informatie te voorzien.

Inschrijven voor inspiratiesessie
Share This