Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
cover

Thuis in alle branches

Pegamento heeft inmiddels, nationaal en internationaal, haar sporen verdient. Onze contextueel slimme oplossingen worden regelmatig geïmplementeerd bij tal van organisaties. Of het nu gaat om simplificatie van een klantbeeld in de energiesector, het op een slimme manier converteren van polissen bij een verzekeraar of het verzamelen,combineren en analyseren van business intelligence-gegevens in de drankenhandel.

Bent u benieuwd wat Pegamento voor uw branche kan betekenen?
Telecom Om een optimaal servicelevel te realiseren, want in de telecombranche vormt de hoeveelheid aan systemen een behoorlijke uitdaging. 
Lees meer
Energie Het reduceren van cost-to-serve is essentieel voor het verdienpotentieel van energieleveranciers. De grote hoeveelheid data schrikt af om zaken inhoudelijk aan te pakken.
Lees meer
Financiële dienstverlening De markt van de financiële dienstverlening is continue aan verandering onderhevig. Wet- en regelgeving maar ook de time-to-market lijkt steeds sneller te gaan.
Lees meer
Handel en Retail “Raakschieten” door gebruik te maken van alle elementen uit de klantbedieningsketen verhoogt niet alleen de conversie, maar bestendigt ook het toekomstige gedrag van uw medewerkers.
Lees meer
Overheid Balans vinden tussen compliancy, privacy, efficiency en effectiviteit door continue (nieuwe) regels en het automatiseren hiervan is een uitdaging.
Lees meer
Neem contact met mij op voor persoonlijk advies.