Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Overheid

Om het contact met de burgers beter te stroomlijnen is de overheid continue op zoek naar innovatie, en met het oog op de continue stroom aan bezuinigingen, ook op zoek naar kostenbesparingen. Vaak zijn onnodige en complexe ICT-systemen de boosdoener die er voor zorgen dat medewerkers langer bezig zijn met een IT-training dan met het daadwerkelijke dienstenportfolio dat zij moeten aanbieden aan de burgers.

Balans

Het is ook niet eenvoudig om een balans te vinden tussen compliancy en privacy, en tussen efficiency en effectiviteit. De onophoudelijke stroom aan (nieuwe) regels en het automatiseren van de uitvoering hiervan over al uw legacy-technologie vormt iedere keer weer een uitdaging. Dat regelmatige aanpassen van uw systemen levert soms pijnlijke situaties op: het maken van fouten lijkt een logisch gevolg hiervan.

Fouten behoren tot het verleden

Pegamento levert solutions die het mogelijk maken om bijvoorbeeld automatische controle op aangiftes te doen, maar die ook een WOZ-proces of een verhuizing van burgers aan de balies kunnen realiseren.

Doordat de oplossingen van Pegamento automatisch en real-time in alle onderliggende (bron)systemen schrijven bent u verlost van “alt-tab” en nawerktijd. Bovendien lost de kans op fouten op als sneeuw voor de zon, doordat u mutaties slechts eenmalig hoeft in te voeren.

Slimme Desktop Automatisering Amsterdam Om de dienstverlening te optimaliseren, introduceert Gemeente Amsterdam een nieuwe manier van werken waarbij medewerkers in no-time meer dan 130 standaard processen kunnen opstarten en sneller kunnen uitvoeren.
Neem contact met mij op.