Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Innovatie door anders denken

Onverwachte hoek

Innovatie tref je soms in een onverwachte hoek en verschilt meestal per sector. Innovaties zijn vaak gebaseerd op toepassingen die al bestaan, maar door deze net anders toe te passen in een andere sector kunt u verrassende resultaten boeken.

Natuurlijke manier van werken

Innovatie is een continu proces bij Pegamento. Naast de klantspecifieke innovaties voor marketing, sales en call center, zijn we onder meer bezig met de ontwikkeling van software die veel meer aansluit bij onze natuurlijke manier van werken. Met een eigen en vernieuwende kijk op interactie, user interface gebruik en context gebaseerd werken: "pak wat je nodig hebt, als je het nodig hebt ". Lees hier meer over op onze R&D pagina.

Experimenteren

Experimenteren met nieuwe idee├źn van uzelf, uw medewerkers en consultants was nog nooit zo eenvoudig, mede omdat de solutions van Pegamento gebruik maken van uw bestaande technologische bronsystemen. Doordat wij bij de brondata kunnen is het mogelijk om een actie vorm te geven en deze direct te testen met een kleine groep medewerkers. Feedback wordt automatisch verzameld en gemeten waardoor u snel en eenvoudig kunt bijsturen.

Workforce management via Apptime Tegenwoordig is (bijna) iedereen in het bezit van een smartphone. Apptime biedt verschillende oplossingen om efficienter en handiger met medewerkers te communiceren. U kunt alle bestaande bedrijfs- en systeeminformatie onderbrengen in een app voor uw medewerkers. Zo zijn zij altijd en overal op de hoogte van de meest actuele en noodzakelijke informatie. Slim en efficient.
Serge Poppes, CEO bij Pegamento "Innovatie houdt je geest scherp, en geeft bakken energie. Nieuwe toepassingen bedenken om daarmee mind blowing business-doelstellingen voor uw organisatie te behalen, daar draag ik graag aan bij"