Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Visie en aanpak

Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, zorgen voor meer klantinzicht, zijn snel inzetbaar, hebben een korte terugverdientijd en sluiten naadloos aan op uw huidige systemen.’

‘Pegamento geeft inzicht, en optimaliseert de relatie met uw belangrijkste waarde: uw klant.’

Een wirwar aan systemen en klant informatie.

De grote vraag is: hoe vinden medewerkers alle benodigde informatie over de klant in een wirwar aan systemen, en hoe kunnen zij met de aanwezige kennis een specifieke klant optimaal, en naar volle tevredenheid van zowel klant als eigen organisatie, bedienen? De invulling van ondersteunende middelen is veel te generiek en niet ontwikkeld als een optimale workflow. Daarnaast verhinderd de massa aan (ingewikkelde) systeemtechnologie het om passende klantvoorstellen te doen.

Klantinformatie binnen handbereik.

Pegamento ontwikkeld oplossingen die gebruik maken van de aanwezige kennis over klanten in de (ICT)systemen van de organisatie. Naast frontoffice procesoptimalisatie verbeteren wij vaak meteen backoffice processen en viceversa. Al uw klantinformatie is - met een druk op de knop - binnen handbereik.

Onze systemen zijn in paar weken tot maanden gebouwd en gebruiksklaar.

 Kortom:

• Procesverbeteraar
• Agile (flexibel)
• Zeer specialistisch
• Verbeteraar klantcontact


Waar zijn wij expert in?

Robotic Process Automation, omnichannel strategie, cross- en upsell, klant tevredenheid maximaliseren, 360 graden klantbeeld, customer experience optimaliseren, Marketing Automation o.a. Facebook Messenger- en WhatsApp integratie.

Onze innovatieve R&D-afdeling werkt onophoudelijk aan de ontwikkeling van nieuwe software met een eigen en vernieuwende kijk op userinterface gebruik en context gebaseerd werken.

Wie zijn onze klanten?

Wij hebben inmiddels een mooi portfolio aan klanten opgebouwd. Dit zijn onder andere;

FD-mediagroep, de Bijenkorf, Gemeente Amsterdam, Liberty Global, Feenstra, Achmea en De Volksbank (SNS).


Bekijk hier ons laatste nieuws!