Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Partners

Mendix is een model gedreven software platform en maakt het mogelijk om snel en op maat dynamische en proces gedreven business-applicaties te ontwikkelen. Het cloud based platform stelt gebruikers in staat te bouwen, te integreren en te implementeren van web- en mobiele toepassingen. Met de Mendix-technologie is het mogelijk om maatwerkapplicaties te leveren.

Mendix wordt onder meer ingezet om verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Veel legacy-systemen hebben niet de mogelijkheid om met andere systemen te communiceren. Mendix werkt als een software-laag over deze systemen heen, en voegt nieuwe functionaliteit toe aan verouderde software. Hierdoor kunnen deze systemen weer met elkaar communiceren en, bijvoorbeeld, klantgegevens uitwisselen. Met Mendix hoeft u uw oude systemen niet te vervangen om snel en adequaat aan uw business-doelstellingen te voldoen. Hierdoor kunt u grote winst behalen als het gaat om wendbaarheid, snelheid, eenvoud, consistentie en kwaliteit.

Voor meer informatie: www.mendix.com


Nice is wereldwijd marktleider op het gebied van Software solutions die strategic insights leveren door het real-time bundelen en analyseren van enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data uit een veelvoud aan bronnen, inclusief telefoongesprekken, mobiele applicaties, chat, social media en video.

Pegamento is in 2009 eGlue gaan voeren. eGlue wordt onder meer ingezet om grote hoeveelheden systemen aan elkaar te koppelen, en werkt als een software-laag over deze systemen heen, maar is in basis geen applicatie. eGlue voegt nieuwe functionaliteit toe aan verouderde systemen. Hierdoor kunnen deze systemen weer met elkaar communiceren en, bijvoorbeeld, klantgegevens uitwisselen. Het maakt uw organisatie wendbaar want u hoeft uw oude systemen niet te vervangen om snel en adequaat aan uw business-doelstellingen te voldoen.

In 2010 is het bedrijf eGlue door Nice gekocht. Binnen Nice gaan de eGlue solutions verder onder de verzamelnaam Real Time Impact (RTI) en is het uitgebreid tot een verzameling van oplossingen waaronder next-best-action, PCI compliance, procesverbeteringssoftware en klantbeeld.

Nice wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 25.000 organisaties in zo'n 150 landen, waaronder ca. 80 bedrijven uit de Fortune top 100.

Voor meer informatie: www.nice.com

Meer weten over de mogelijkheden met Mendix en NICE?