Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Werken bij Pegamento

Pegamento is een jonge, dynamische software company met focus op Contextual Customer Intelligence. Wij ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden intelligente business software solutions.

Onze medewerkers houden zich bezig met het bedenken en realiseren van intelligente technische oplossingen en zien uitdaging in het vertalen van complexe bedrijfsprocessen naar slimme maar vooral sterk vereenvoudigde oplossingen voor onze klanten.

Serge Poppes, CEO Pegamento:

Onze cultuur onderscheidt ons echt. Iedereen is bij ons uniek. Mannen, vrouwen, leeftijd, geaardheid, uiterlijk of afkomst – diversiteit is ons motto. We juichen eigen initiatief luid toe. Je zegt nooit “kan niet”, en je wilt altijd weten “waarom?”.

No-nonsense en plezier

Snelheid is part-of-the-game. Natuurlijk, net als iedere werkgever zijn wij bij Pegamento nuchter, verstandig, no-nonsense en werken we hard, maar minstens zo belangrijk is plezier! Regelmatig drinken we een biertje met elkaar, klussen we wat in onze kroeg en houden we bijeenkomsten om te ontdekken waar iedereen mee bezig is, wie er nieuw is, welke spannende projecten we doen, en om de team spirit te verhogen.

Natuurlijk ben je van harte welkom om te solliciteren naar een van onze openstaande vacatures, maar schroom niet een open sollicitatie te sturen wanneer je denkt dat je van toegevoegde waarde bent voor Pegamento.
Open solliciteren