Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Research & development

De Research & Development-afdeling van Pegamento levert een wezenlijke bijdrage aan innovatie. Het werkgebied van R&D omvat niet alleen ondersteuning bij de uitvoering van projecten maar in belangrijke mate ook het ontwikkelen en realiseren van innovatieve ideeën en concepten. Daarnaast is R&D dikwijls betrokken bij complexe architectuurvraagstukken en dient R&D als vraagbaak voor alle technisch inhoudelijke uitdagingen.

Pak wat je nodig hebt, als je het nodig hebt

Binnen R&D wordt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe software met een eigen en vernieuwende kijk op interactie, user interface-gebruik en context gebaseerd werken. Deze software heeft de ambitie om de schil te vormen rond alle business- applicaties. Alles draait daarbij om context. Voorop staat dat een medewerker zelf bepaalt hoe de context in de software tot stand komt door zelf te kiezen wat tijdens de werkuitvoering op dat moment nodig en relevant is. "Pak wat je nodig hebt, als je het nodig hebt". De software probeert daarmee veel meer aan te sluiten bij onze natuurlijke manier van werken, waarbij we gewoon zijn om te pakken wat we nodig hebben voor het uitvoeren van een taak en veelal taken associëren en combineren. Door op deze wijze alle business-applicaties samen te brengen en te werken in context wordt het mogelijk om een natuurlijk logische werkwijze end-to-end te ondersteunen, wat nooit eerder mogelijk is geweest in software.


De prototypes van deze software worden nu al met veel enthousiasme ontvangen.

Ondersteuning bij projecten

Natuurlijk biedt R&D ook ondersteuning bij projecten. Deze wordt verzorgd door onze integratie-experts en omvat het oplossen van complexe integratievraagstukken. Voortdurend wordt door het Pegamento R&D team nagedacht over hoe projecten efficiënter en effectiever kunnen worden uitgevoerd. Regelmatig worden door Pegamento ontwikkelde tools ter beschikking gesteld aan de bouwteams, zoals: een automatische webservice code generatie tool, user interface generatie tools en custom connectors voor integratie met allerlei applicaties.

Meer weten over onze R&D ontwikkelingen?
Stel hier uw vraag