Smoelenboek

Bij Pegamento komen de medewerkers op de eerste plaats. Wij werken binnen verschillende teams aan mooie projecten. Maak kennis met het team van Pegamento en neem een kijkje in onze keuken.
Dia de los Bollos

Binnen Pegamento wordt hard gewerkt, maar vier keer per jaar is er ook tijd voor ontspanning. Ieder kwartaal is er Dia de los Bollos (broodjesdag), waarbij medewerkers worden bijgepraat over de laatste stand van zaken. Zo’n dag wordt altijd afgesloten met een uitje. Op 5 juli 2019 was dat Solex rijden in Bunnik bij Fort Vechten. In dit filmpje zie je het resultaat

Op de hoogte

Hoe meer je op de hoogte bent, hoe beter je je werk kunt doen.

Plezier

Plezier staat daarbij voorop, met uiteindelijk betere resultaten.

Cloud Contact 'Odigo Partner of the Year 2018'
Ons zusterbedrijf Cloud Contact is uitgeroepen tot ’Odigo Partner of the Year 2018’. En daar zijn we supertrots op! Volgens Odigo heeft Cloud Contact een unieke aanpak als het gaat om contactcenterprojecten. De beleving van zowel klant als agent staat daarbij natuurlijk voorop. Is jouw bedrijf ook toe aan een klantcontactomgeving waarin alle kanalen overzichtelijk zijn vertegenwoordigd, kijk dan ook eens op www.cloudcontact.nl.
Prijzen

Voor ons zijn awards belangrijk om naamsbekendheid te creëeren.

Samenwerking

Wij werken graag samen met andere bedrijven, want door samenwerken ontstaat groei.

Dia de los bollos

We hebben iets met Spaans. Dat heeft vooral met de geschiedenis te maken, want Pegamento is het Spaanse woord voor ‘lijm’. Toen we zochten naar een nieuwe naam voor ‘broodjesdag’, werd dat ‘Dia de los bollos’. Het is een intern dingetje, maar wel een belangrijk dingetje. Dia de los bollos is onze kwartaalmeeting, waar iedereen binnen de organisatie wordt geïnformeerdover de laatste stand van zaken. We sluiten de dag altijd af met een leuke activiteit.

Op de hoogte

Hoe meer je op de hoogte bent, hoe beter je je werk kunt doen.

Plezier

Plezier staat daarbij voorop, met uiteindelijk betere resultaten.

Bedrijfsuitje Hoge Veluwe

Een jaarlijkse kerstactiviteit, deze keer een kerstuitje op de Hoge Veluwe. We hebben stoere workshops gevolgd en zelf een kerstboom omgezaagd om mee naar huis te nemen. We hebben met zowel het team van Pegamento als dat van zusterbedrijf Cloud Contact de dag afgesloten met een heerlijk buffet.

Kennismaken

Wij vinden belangrijk om ook buiten de werkvloer elkaar beter te leren kennen.

Plezier

Plezier staat daarbij voorop, met uiteindelijk betere resultaten.

Team Zervices

Voor onze klanten gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Ook niet als we gevraagd worden om te ontsnappen uit een escaperoom.

Scrum refinement

Succes moet je vieren!

Teambuilding

Hier zie je een deel van het Zervices Scrum team.

Expeditie Klantcontact

Klantadviseurs zijn in deze tijd onmisbaar; dagelijks zijn er 125.000 klantadviseurs aan het werk bij verschillende bedrijven. Jaarlijks handelen ze meer dan 1 miljard telefoontjes en het veelvoudige aan e-mails af. Hoog tijd om deze medewerkers in het zonnetje te zetten, vindt de Stichting Nationale CQ-test. Sinds 2011 wordt daarom de Nationale CQ-test georganiseerd, een groots evenement waarbij klantadviseurs de hele dag in de spotlights staan. Pegamento is één van de sponsoren van het evenement.

Sponsor

Wij investeren graag in onze klanten. Ook tijdens evenementen.

Klantcontact

Contact met onze klanten is belangrijk, daarom zijn we altijd bereikbaar.

Translink

De klantenservice van de OV-chipkaart (Translink) heeft een nieuw systeem in gebruik genomen om vragen van reizigers snel en eenvoudig te beantwoorden en registreren. Het heet TRiP, wat staat voor Translink Registratie informatie Platform, en is in korte tijd door ons ontwikkeld.

Scrum refinement

Succes moet je vieren!

Teambuilding

Samenwerken is belangrijk vooral als je agile/scrum werkt.

Share This