Partners

Cloud Contact

Cloud Contact levert contact center oplossingen, waarbij u nooit te veel betaalt voor uw bereikbaarheid. Cloud Contact is volledig cloud-enabled en stelt u in staat uw omnichannel-interacties op een intelligente, eenvoudige manier te beheren. Het is een dienst die klantcontacten verwerkt en distribueert naar de juiste personen in uw organisatie en die uw omnichannel-servicestrategie volledig ondersteunt. Met behulp van Cloud Contact kunt u communiceren met uw klanten via telefonie, e-mail, pro-active chat, WhatsApp, Facebook Messenger, Facebook Wall, Twitter, Instagram, YouTube en Lithium. Daarnaast integreert Cloud Contact ook naadloos met Salesforce, Microsoft Dynamics, Skype for Business, Pegasystems, Zendesk en Oracle RightNow.

Adatum ICT & Telecom

Adatum ICT & Telecom biedt communicatieoplossingen op maat die uw ICT & Telecom kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhogen. Adatum ICT & Telecom is een toonaangevende speler in de markt met ruim 25 jaar ervaring, waarvan 15 jaar op het gebied van VoIP telefonie met het unieke VoIP platform de IP Businessmanager®. Met Adatum ICT & Telecom haalt uw organisatie specialistische kennis in huis en heeft u direct ondersteuning indien gewenst. Of het nu gaat om betere bereikbaarheid, internet toegang, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van de complete telefonie omgeving.

IP Businessmanager

De IP Businessmanager® is licentievrij en behoort tot de nieuwste generatie van VoIP telefoniesystemen. Voice over IP (VoIP), bellen over internet, is voor elke organisatie interessant, zowel kostentechnisch als functioneel. De IP Businessmanager® onderscheidt zich van andere telefonie oplossingen, omdat u niet betaalt voor het aantal gebruikers of functionaliteiten. De IP Businessmanager® geeft u grip op uw telefonie en biedt u ongekende vrijheid en onbegrensde mogelijkheden. De IP Businessmanager® is momenteel operationeel in meer dan 50 landen.

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief