Webinars

Leer van onze experts
Robotisering
Robotisering van processen
In een Duitse supermarkt wordt een robot ingezet om klanten erop te wijzen dat ze 1,5 meter afstand moeten houden. In deze tijd hebben de meeste bedrijven echter meer aan een softwarerobot dan een menselijke robot. In onze webinar leggen we aan de hand van klantcases uit welke meerwaarde deze vorm van robotisering nu kan opleveren. 
Kijk nu
Kennisbank
Kennisbank en kennismanagement
Hoe weet je of jouw medewerkers nu ze vanuit huis werken, klanten eenduidige en juiste informatie geven? Dit kun je eenvoudig organiseren door ze de juiste antwoorden te geven via een eenvoudig toegankelijke database in de cloud. Het zijn vreemde tijden op het moment en goed kennismanagement is daarbij cruciaal. We vertellen je er alles over in onze webinar!  
Kijk nu
AI
De inzet van Kunstmatige intelligentie
In onzekere tijden wil je uit kunnen gaan van betrouwbare voorspellingen. Met behulp van kunstmatige intelligentie hebben wij de afgelopen jaren al diverse organisaties in verschillende orde van grootte hiermee geholpen? In onze webinar laten we aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe je dit kan inzetten binnen jouw organisatie. Nieuwsgierig?  
Kijk nu
Werknemer
Werknemers betrokken houden
Weet je nog wat er speelt onder je medewerkers nu ze vanuit huis werken? Vinden ze het saai de hele dag alleen of is het juist topdrukte met het hele gezin aan de keukentafel? Weten hoe je jouw personeel in deze tijd betrokken en tevreden houdt? Bekijk nu onze webinar en we geven je praktische tips hoe je de communicatie met je medewerkers thuis kunt verbeteren.
Kijk nu
Share This