Winactie: win kaarten voor een reis door de toekomst

Win, win, win!

Pegamento heeft ook dit jaar in januari weer een leuke winactie. We verloten drie kaarten voor het PvKO Winterfestival, waar je ontdekt hoe klantcontact er de komende 20 jaar uit gaat zien. Hoe ziet een klantgerichte organisatie er in de toekomst uit? Wat wordt de toekomst van de klantcontact professional? En welke technologieën worden er geïntroduceerd en verdwijnen? Het zijn allemaal vragen waar jij het antwoord op krijgt als je bij dit evenement op donderdag 26 januari in Utrecht aanwezig bent.

Wat moet je doen?

Laat ons in een paar zinnen weten hoe jouw klantcontactkanaal van de toekomst eruitziet. De drie meest originele ideeën worden beloond met een toegangskaart t.w.v. € 195,-. 

Hoe werkt het?

1. Vertel ons jouw reden

Hoe ziet jouw klantcontactkanaal van de toekomst eruit? Licht toe in het formulier.

2. De beslissende ronde

Maandag 23 januari maken wij bekend wie de gratis kaarten krijgen voor het PvKO Winterfestival.

3. Veel plezier

Maak er een gezellige en inspirerende dag van

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd deed. De klantgerichte organisatie van de toekomst ziet er écht anders uit dan vandaag de dag. Maar hoe ziet klantgerichtheid er dan uit in 2042?

Doe je mee?

Wil jij graag weten hoe een klantgerichte organisatie er in de toekomst uitziet? En ben je benieuwd welke technologieën daar aan te pas komen? Vertel in het formulier hoe jouw toekomstige klantcontactkanaal eruitziet. 

  1  3
Days
:
 
  0  9
Hours
:
 
  1  0
Minutes
:
 
  4  8
Seconds

You missed out!