Onze Human Lead in maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij besteden veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Via MVO-rapport en storytelling communiceren we over onze doelen en voortgang en bespreken we nieuwe mogelijkheden om onze maatschappelijke impact te vergroten. Ons jaarlijkse MVO-rapport (vanaf 2023) brengt onze prioriteiten in beeld en laat zien waar wij staan in onze ambitieuze doelen om niet alleen ‘te innoveren in contact’, maar ook ‘te innoveren in onze maatschappelijke verantwoordelijkheid’. In deze snelgroeiende technologische wereld, energietransities en het belang van gelijke kansen voor iedereen nemen wij de Human Lead om ons aandeel en verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds (WWF)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Pegamento een Business Supporter is van het Wereld Natuur Fonds (WWF). Deze samenwerking benadrukt onze inzet voor het beschermen van de natuur en het bevorderen van duurzame ontwikkeling wereldwijd.

Meer dan alleen steun

Onze samenwerking met het WWF gaat verder dan financiële ondersteuning. We streven ernaar om duurzaamheid te integreren in al onze bedrijfsprocessen en activiteiten. Dit doen we door:

  • Het implementeren van milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.
  • Het verminderen van onze ecologische voetafdruk door bewuste keuzes te maken in onze dagelijkse operaties.
  • Het stimuleren van onze medewerkers om deel te nemen aan vrijwillige initiatieven en bewustwordingscampagnes.
>