Kennisbank – First time Right – Transparantie

Mediq

In 1899 richtten 91 apothekers, ieder met hun eigen kennis en kunde, een Nederlandse coöperatieve inkooporganisatie op. Anno 2018 heeft Mediq met zo’n 3.900 medewerkers een leidende marktposities in 13 landen en zorgt een toegankelijke kennisbank van Pegamento voor eenduidige informatie.

Kennis op de juist plek geeft eenduidige antwoorden

Mediq is actief in een complexe gezondheidszorgmarkt. Goede informatie is daarbij soms letterlijk van levensbelang. Binnen Mediq zijn er meerdere afdelingen waar servicemedewerkersactief zijn. Om deze medewerkers te voorzien van de juiste informatie zocht Mediq een gebruiksvriendelijk kennismanagementsysteem. Een systeem waarbij alle informatie in één kennisbank te vinden is. Pegamento had de oplossing.

Eén plek voor alle data

Wij hebben bij Mediq de kennisbank Britannica geïntroduceerd om een eind te maken aan versnipperde informatie bij verschillende afdelingen op drie fysiek gescheiden locaties. Bij Britannica zit alle data in één database en krijgt een gebruiker op basis van rechten alleen die informatie te zien die hij of zij nodig heeft.

Voordelen van een kennisbank

Dit zijn de voordelen voor de 500 medewerkers van Mediq die op dit moment met Britannica werken:

Up to date

Snellere afhandeling

Kortere inwerktijd

Meer informatie over deze case?

Share This