Waarom je niet wilt wachten met beeldherkenning

Starten met beeldherkenning

Zou beeldherkenning iets voor jouw bedrijf kunnen zijn? Je hebt er vast vaker over gehoord, maar zou beeldherkenning voor jouw bedrijf rendabel kunnen zijn? Bijvoorbeeld bij 40% kostenbesparing, een x aantal minder fouten of meer veiligheid binnen jouw dienst.

Als je dát zou weten, dan zou je vast snel aan de slag willen met beeldherkenning! Maar waar begin je dan? Beeldherkenning, ook vaak computer vision genoemd, heeft tal van voordelen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus natuurlijk wil je weten wat het voor jouw bedrijf kan opleveren!

Hier kan je met ons vrijblijvend over sparren. Je komt te weten welke processen in jouw bedrijf het meeste baat hebben met beeldherkenning. Of het de investering waard is en waar je het beste mee kunt beginnen is kennis die je van ons krijgt gedurende een gratis persoonlijke Inspiratiesessie.

Vraag zo’n sessie aan. Het levert je gegarandeerd waardevolle informatie op! Na afloop zetten we alle bevindingen uit deze Inspiratiesessie in een beknopt adviesrapport, zodat jij de volgende stap kan zetten naar beeldherkenning binnen jouw organisatie.

Fish on wheels

Ontdek in een persoonlijke inspiratiesessie de kansen voor jouw bedrijf!

Waarom starten met beeldherkenning?

Een camera kan zelfs meer zien dan het menselijk oog en een gekoppelde database kan deze waardevolle data opslaan. Maar wat levert het concreet op? Dit zijn enkele van de vele de voordelen van beeldherkenning:

1. Verlaging van personeelskosten

Alles én meer wat het menselijk oog kan zien, kan worden ingezet voor procesoptimalisatie door beeldherkenning. Denk hierbij aan temperatuur, of microscopische afwijkingen.  Door het inzetten van een camera in je productielijn haal je afwijkingen (automatisch) gemakkelijk en snel uit je productielijn. 

Hierdoor hoeft er geen medewerker meer 24/7 naast de productielijn te staan. Hiermee bespaar je o.a. personeelskosten en kan je waardevol personeel op andere trajecten binnen jouw bedrijf zetten.

 

2. Procesoptimalisatie door méér te kunnen zien

Alles én meer wat het menselijk oog kan zien, kan worden ingezet voor procesoptimalisatie door beeldherkenning. Denk hierbij aan temperatuur, of microscopische afwijkingen.  Door het inzetten van een camera in je productielijn haal je afwijkingen gemakkelijk en snel uit je productielijn. Zelfs als deze niet te zien zijn met het menselijk oog.

3. Toegankelijk en toepasbaar zoals jij dat wilt

Beeldherkenning is te combineren met veel verschillende toepassingen, zoals robotisering/kunstmatige intelligentie of op zichzelf. Daarnaast is beeldherkenning ook te gebruiken op verschillende devices zoals smartphones, tablets, pc's applicaties of enkel in een server.

 

4. Verzamelen van kostbare data

Beeldherkenning genereert (automatisch) operationele en strategische data. Bijvoorbeeld data over hoeveel foutieve producten uit de productielijn zijn gehaald. Of hoe vaak een vrachtwagen boven een toegestaan aantal meters langsrijdt. Deze data kan later (of on the spot) worden ingezet om processen te optimaliseren. 

Kansen voor je bedrijf!

Wellicht zie je hier al kansen voor jouw bedrijf, maar mogelijk is er veel meer te realiseren met beeldherkenning! Kies daarom voor een persoonlijke inspiratiesessie met een van onze specialisten. Samen met jou kijken zij naar de mogelijk haalbare opties en nemen ze je stap voor stap mee in de mogelijkheden. Zo krijg je snel een indicatie wat beeldherkenning jou kan opleveren. Gegarandeerd zijn dit 90 hele waardevolle minuten. Dat is voor nu je enige ‘investering’. Uit ervaring weten we dat het rendement van deze inspiratiesessie en het adviesrapport verrassend hoog zal zijn.

Beeldherkenning, wat is het precies en moet ik er iets mee?

Je hebt ervan gehoord, maar wat heb je eraan binnen jouw bedrijf? Heeft het invloed op de privacy? En is het beperkt tot alleen gezichtsherkenning?  Zo zijn er meer vragen, feiten en fabels. Dan wil je meer inzicht hebben en achtergronden weten van beeldherkenning, We hebben dit e-book voor je: Beeldherkenning voor dummies.

Geef even je e-mail adres en we sturen het naar je toe.

Vaak stellen bedrijven de stap naar beeldherkenning uit omdat ze opzien tegen de kosten of de complexiteit van het implementatieproces. Een gemiste kans! Dit zijn de redenen waarom je direct wilt starten met het gebruik van beeldherkenning:

Beeldherkenning focust zich op directe procesverbetering

Het inzetten van beeldherkenning binnen jouw organisatie biedt direct resultaat. Dit kan op lange termijn zorgen voor besparing op kosten, minder down-time, meer efficiëntie, meer veiligheid. Daarnaast biedt het inzetten van beeldherkenning een extra oog op jouw processen en/of diensten. Zo gaat er een wereld voor je open.  


Beeldherkenning hoeft geen directe impact te hebben op jouw bestaande structuren en personeel

Een beeldherkenning-systeem kan werken met de output van de bestaande IT-infrastructuur en medewerkers. Wanneer wij beeldherkenning binnen jouw organisatie gaan implementeren kijken wij naar bestaande mens en middelen en ontwikkelen wij een oplossing die hier perfect binnen past geheel naar jouw wensen.

Je verzamelt direct ontzettend veel waardevolle data

Bij gebruik van beeldherkenning genereer je (automatisch) ontzettend veel waardevolle data. Deze data kan je nader analyseren om jouw productieproces/ dienst nog verder te optimaliseren op o.a. efficiëntie, veiligheid of accuraatheid. Dus hoe eerder je start, hoe meer data je genereerd, hoe sneller je kan optimaliseren. 

Hoe begin ik met het inzetten van beeldherkenning?

Overtuig jezelf en jouw bedrijf geleidelijk aan van de kracht van beeldherkenning. Met deze tips geef je beeldherkenning binnen jouw organisatie de beste kans van slagen:

Tip 1: laat je informeren
De mogelijkheden van beeldherkenning zijn eindeloos. Omdat wij specialist zijn op het gebied van beeldherkenning, hebben wij ruimte ervaring met het ontwikkelen van oplossingsgerichte toepassingen binnen verschillende branches. Wanneer er een camera ingezet kan worden, kunnen wij hier een oplossing mee ontwikkelen. Laat je door ons vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Tip 2: start daar waar de impact het grootst is
Je zet beeldherkenning in precies daar waar het een toegevoegde waarde heeft. Een groot voordeel, want zo hoef je nooit groot in te kopen.

Tip 3: laat beeldherkenning langzaam zijn intrede doen
Belast niet direct je hele organisatie met iets wat nog ongrijpbaar is. Dit geeft onrust bij medewerkers, wat betekent het voor mij en mijn baan? Start bijvoorbeeld bij één proces. Geef mensen de tijd eraan te wennen en mogelijk komen ze zelf met ideeën wat beeldherkenning zou kunnen overnemen.

“Wat er ook op jouw bedrijf van toepassing is, in ons adviesrapport benoemen we een aantal concrete vervolgstappen. Handig, want zo kan jij direct met beeldherkenning aan de slag!”

Benieuwd hoe en waar jij het beste kunt starten met beeldherkenning?

Meld je nu aan voor een persoonlijke inspiratiesessie. Onze specialisten geven je snel dat inzicht!

Hoe werkt het?

Tijdens deze persoonlijke inspiratiesessie gaan we samen sparren om te achterhalen welke processen in jouw organisatie de meeste baat hebben met beeldherkenning, we kijken naar de impact op jouw bedrijf en we geven aan waar je het beste mee kunt beginnen.

Wanneer?

We plannen samen een afspraak in op een tijdstip dat jou uitkomt. Dat kan zijn bij jou, bij ons of online.

Wat kost het?

Deze persoonlijke inspiratiesessie is vrijblijvend en er zitten geen kosten aan verbonden.

Wat levert het je op?

Wat mag je verwachten als je een persoonlijke inspiratiesessie aanvraagt?

Antwoord op jouw vragen
Inzicht in waar bij jou ‘de schoen wringt’
Inzicht in wat jouw organisatie nodig heeft
Antwoord op de vraag waar wij je bij kunnen helpen
90 minuten onze exclusieve aandacht
Toepasbaar adviesrapport

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief 

>