Bij Pegamento is veel meer belangrijk dan alleen kennis van je vakgebied. Voor jou, met je dromen, talent en een leuke persoonlijkheid, vinden we graag een plekje.

Wat is werken bij Pegamento?

Aangeboren snelheid

Voor onze klanten moet het vaak gisteren al af zijn. Natuurlijk zijn we daarin realistisch, maar we hanteren wel een hybride-methode tussen scrum en agila om ook echt snel toegevoegde waarde te kunnen leveren. Dat is part of the game.

Goede oren

Om een complexe klantwens te kunnen vertalen naar een slimme oplossing moet je het DNA van de klant snappen. Dat begint met luisteren en analyseren. Die competenties vinden wij belangrijk.

Eigen initiatief

Wij juichen eigen initiatief toe en begrijpen het niet als je 'kan niet' zegt. Samen zoeken we naar de 'kan wel'. Ook wil je altijd het 'waarom' weten.

Feeling voor plezier

Vrijdagmiddag, kwart over vier: tijd voor bier. We hebben een eigen kroeg waar we bij elkaar komen om te ontdekken waar iedereen mee bezig is en waar we ervaringen uitwisselen.

Ook gaan we voor Pegafit met de maandelijkse Crossfit en de wekelijkse donderdagmiddag hardlooptraining. Beide onder professionele begeleiding.

Wie ben jij?
  • Je hebt dromen en ambities en zit vol nieuwe ideeën.
  • Dat klinkt ons als muziek in de oren. Wij zijn altijd op zoek naar de 'Holy Grail' in klantcontact. Heb jij het idee dat we jou missen bij Pegamento, kom dan hier je dromen waarmaken.
  • Je bent gedreven, volgt softwareontwikkelingen op de voet.
  • Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Als we van jou iets kunnen leren, dan doen we dat graag. Jij blij, wij blij!
  • Je maakt nieuwe technologieën snel eigen en doorgrondt deze.
  • We verwachten niet dat je een whizzkid bent, maar wel dat je wilt blijven leren. Alleen zo kunnen we met jouw hulp klantcontact blijven innoveren.
Pas jij bij onze visie?

Heb jij het idee dat we jouw expertise missen bij Pegamento? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je uitlegt wat we missen en waarom we jou daarvoor nodig hebben.

Wil je weten wie jouw toekomstige collega's worden? Check wie wij zijn.


We juichen eigen initiatief luid toe. Je zegt nooit 'kan niet', en je wilt altijd weten 'waarom'. Onze cultuur onderscheidt ons echt. Iedereen is bij ons uniek. Mannen, vrouwen, leeftijd, geaardheid, uiterlijk of afkomst - diversiteit is ons motto.

Serge Poppes, CEO Pegamento

Momenteel zijn we opzoek naar..


We hebben een aantal mooie vacatures open staan. Klik op de knop voor meer informatie of om direct te solliciteren.

Service & Support Engineer >

VoIP Engineer >

Benieuwd naar wat wij doen? Bekijk hier ons aanbod.


Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan vrijblijvend een open sollicitatie. Wij gaan vervolgens kijken of wij een passende functie kunnen bieden die aansluit bij jouw talenten en wensen.

Kom werken bij een maatschappelijk verantwoord bedrijf!

Werken bij Pegamento is ook maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Daarom hebben wij ons in 2023 laten certificeren voor ISO 26000 MVO prestatieladder. In onze bedrijfsvoering houden we zoveel mogelijk rekening met de effecten op onze werknemers, het milieu en de maatschappij. Denk bijvoorbeeld voor jou aan goede medewerkersbetrokkenheid en -welzijn in de vorm van samen sporten en een gezonde werkplek en -omgeving. Maar ook lunchsessies om als collega’s van elkaar te leren en een Pega Academie om verder te groeien.

Benieuwd wat we nog meer doen op het gebied van MVO? Check ons MVO-rapport

>