Werken bij

Werken bij

Bij Pegamento is veel meer belangrijk dan alleen kennis van je vakgebied.

Voor jou, met je dromen, talent en een leuke persoonlijkheid, vinden we graag een plekje.

Wat is werken bij Pegamento?

Aangeboren snelheid

Voor onze klanten moet het vaak gisteren al af zijn. Natuurlijk zijn we daarin realistisch, maar we hanteren wel de scrum-methodiek om ook echt snel toegevoegde waarde te kunnen leveren. Dat is part of the game.

Goede oren

Om een complexe klantwens te kunnen vertalen naar een slimme oplossing moet je het DNA van de klant snappen. Dat begint met luisteren en analyseren. Die competenties vinden wij belangrijk.

Eigen initiatief

Wij juichen eigen initiatief toe en begrijpen het niet als je ‘kan niet’ zegt. Samen zoeken we naar de ‘kan wel’. Ook wil je altijd het ‘waarom’ weten.

Feeling voor plezier

Vrijdagmiddag, kwart over vier: tijd voor bier. We hebben een eigen kroeg waar we bij elkaar komen om te ontdekken waar iedereen mee bezig is en waar we ervaringen uitwisselen.

Wie ben jij?

  • Je hebt dromen en ambities en zit vol nieuwe ideeën.
  • Dat klinkt ons als muziek in de oren. Wij zijn altijd op zoek naar de ‘Holy Grail’ in klantcontact. Heb jij het idee dat we jou missen bij Pegamento, kom dan hier je dromen waarmaken.
  • Je bent gedreven, volgt softwareontwikkelingen op de voet.
  • Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Als we van jou iets kunnen leren, dan doen we dat graag. Jij blij, wij blij!
  • Je maakt nieuwe technologieën snel eigen en doorgrondt deze.
  • We verwachten niet dat je een whizzkid bent, maar wel dat je wilt blijven leren. Alleen zo kunnen we met jouw hulp klantcontact blijven innoveren.

Pas jij bij onze visie?

Heb jij het idee dat we jouw expertise missen bij Pegamento? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je uitlegt wat we missen en waarom we jou daarvoor nodig hebben.


We juichen eigen initiatief luid toe. Je zegt nooit ’kan niet’, en je wilt altijd weten ’waarom’. Onze cultuur onderscheidt ons echt. Iedereen is bij ons uniek. Mannen, vrouwen, leeftijd, geaardheid, uiterlijk of afkomst – diversiteit is ons motto.

Serge Poppes CEO Pegamento


Momenteel zijn we opzoek naar..

We hebben een aantal mooie vacatures open staan. Klik op de knop voor meer informatie of om direct te solliciteren.

Sales hunter >

Service en support engineer >

Vacature Senior Mendix specialist >

Software developer AI/Computervision >

Benieuwd naar wat wij doen? Bekijk hier ons aanbod.


vacature

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan vrijblijvend een open sollicitatie. Wij gaan vervolgens kijken of wij een passende functie kunnen bieden die aansluit bij jouw talenten en wensen.

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief