Stageplekken Pegamento

Stagiair Marketingcommunicatie

Stage marketing communicatie

Wij bij Pegamento zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven MBO/HBO marketingcommunicatie stagiaire(s). Wil jij bij een bruisend IT bedrijf, welke zich specialiseert in Robotic Process Automation en Artificiële intelligentie en klantcontact, de kneepjes van marketing communicatie leren en deze uitvoeren? Meld je dan aan bij: [email protected] . Het betreft een meeloop stage. In overleg zou er een afstudeeropdracht kunnen worden geformuleerd.

Wat wij zoeken

Gedreven stagiaire(s) die zich interesseren in marketingcommunicatie, die een talent hebben voor het schrijven van teksten, opstellen van content en het zelfstandig uitvoeren van campagne gerelateerde taken. Kennis op het gebied van online communicatie (SEO/SEA) is een pré, of dit graag willen leren. Opleidingen die vallen onder dit profiel zijn:

- MBO/HBO Communicatie wetenschappen
- MBO/HBO Communicatie en multimedia design
- MBO/HBO Commerciële economie
- Overige MBO/HBO marketingcommunicatie opleidingen

Wat wij bieden

Een (ondertussen groot) bedrijf met experts op het gebied van Robotics en Artificiële intelligentie en klantcontact, een breed team met gezellige collega’s jong en oud. HBO niveau begeleiding op het gebied marketingcommunicatie binnen een kleine marketing afdeling. Een mooi kantoorpand met kantine en koffie gelegen in het bosrijke Breul in Zeist. Hardloop- of crossfitlessen, een vrijdagmiddagborrel, en tenslotte een goede stage vergoeding.

Wat jij gaat doen

Als marketingcommunicatie stagiair bij Pegamento ga je meedraaien in onze dagelijkse marketingcommunicatie werkzaamheden. Dit zijn het opzetten van campagnes, schrijven van teksten, creëren, plannen en analyseren van content en het betrokken zijn bij het creatief denkproces binnen onze marketingplannen.

Voor meer informatie over Pegamento kijk op: www.pegamento.nl. Heb je interesse in deze bruisende stage? Mail dan jouw CV, motivatie en stageopdracht/eisen naar: [email protected]. Zij zal vervolgens contact met je opnemen.

Stagiair UX/UI Design

Stage UX UI design

Wij bij Pegamento zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven MBO/HBO UX/UI Design stagiaire(s). Wil jij bij een bruisend IT bedrijf, welke zich specialiseert in Robotic Process Automation en Artificiële intelligentie en klantcontact, de kneepjes van UX/UI design leren en deze uitvoeren? Meld je dan aan bij: [email protected] . Het betreft een meeloop stage. In overleg zou er een afstudeeropdracht kunnen worden geformuleerd.

Dit ga jij doen

Als UX/UI Design stagiair, oftewel Prototyping Wizard, ben je iemand die meedenkt en meewerkt in het gehele proces. Je belangrijkste focus is om de wensen, drempels en drijfveren van een klant te vertalen naar aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke interfaces. Je houdt ten alle tijden rekening met de gehele klantreis en je begrijpt de context van de gebruiker. Je bent conceptueel sterk, hebt een oog voor detail en ziet overal verbanden. Je werkt nauw samen met de leukste consultants en developers om deze digitale oplossingen te ontwerpen, prototypes te realiseren en uiteindelijk te testen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je studeert momenteel op MBO of HBO niveau;
  • Je hebt ervaring met Figma of Sketch en Adobe Creative Suite;
  • Je bent in staat om zowel digitale interfaces als geprinte assets individueel of met ondersteuning van ervaren collega's te creëren;
  • Je begrijpt de behoeften en doelstellingen van de gebruiker;
  • Je hebt een oog voor detail;
  • Je hebt een digital design portfolio.

Wat wij bieden

Een (ondertussen groot) bedrijf met experts op het gebied van Robotics en Artificiële intelligentie en klantcontact, een breed team met gezellige collega’s jong en oud. Persoonlijke begeleiding op het gebied multimedia, ux/ui design binnen een kleine marketing afdeling. Een mooi kantoorpand met kantine en koffie gelegen in het bosrijke Breul in Zeist. Hardloop- of crossfitlessen, een vrijdagmiddagborrel, en tenslotte een goede stage vergoeding.

Voor meer informatie over Pegamento kijk op: www.pegamento.nl. Heb je interesse in deze bruisende stage? Mail dan jouw CV, motivatie en stageopdracht/eisen naar: [email protected]. Zij zal vervolgens contact met je opnemen.

>