Stage Semester 1

Voor de periode september t/m januari (semester 1) zijn wij bij Pegamento op zoek naar enthousiaste en gedreven HBO marketing communicatie stagiaire(s). Wil jij bij een bruisend IT bedrijf, welke zich specialiseert in Robotics en Artificiële intelligentie en klantcontact, de kneepjes van marketing communicatie leren en deze uitvoeren? Meld je dan aan bij: [email protected] . Het betreft een meeloop stage. In overleg zou er een afstudeeropdracht kunnen worden geformuleerd.

Wat wij zoeken:

Gedreven stagiaire(s) die zich interesseren in marketing communicatie, die een talent hebben voor het schrijven van teksten, opstellen van content en het zelfstandig uitvoeren van campagne gerelateerde taken. Kennis op het gebied van online communicatie (SEO/SEA) is een pré. Opleidingen die vallen onder dit profiel zijn:

- HBO Communicatie wetenschappen
- HBO Communicatie en multimedia design
- HBO Commerciële economie
- Overige HBO marketing communicatie opleidingen

Wat wij bieden:

Een (ondertussen groot) bedrijf met experts op het gebied van Robotics en Artificiële intelligentie en klantcontact, een breed team met gezellige collega’s jong en oud. HBO niveau begeleiding op het gebied marketing communicatie binnen een kleine marketing afdeling. Een mooi kantoorpand met kantine en koffie gelegen in het bosrijke Breul in Zeist en tenslotte een stage vergoeding.

Wat jij gaat doen:

Als marketing communicatie stagiair bij Pegamento ga je meedraaien in onze dagelijkse marketing communicatie werkzaamheden. Dit zijn het opzetten van campagnes, schrijven van teksten, creëren en plannen van content en het betrokken zijn bij het creatief denkproces binnen onze marketingplannen.

Voor meer informatie over Pegamento kijk op: www.pegamento.nl. Heb je interesse in deze bruisende stage? Mail dan jouw CV, motivatie en stageopdracht/eisen naar: [email protected]. Na ontvangst zullen wij een selectie maken en geselecteerde uitnodigen voor een (online) stagegesprek.