Contact Center

Optimale klantbeleving met de Pegamento Contact Center

Het genereren van de optimale klantbeleving is nog niet zo makkelijk. Geduldig wachten voordat een klant antwoord krijgt op zijn of haar vraag of probleem is niet meer van deze tijd. Daarnaast neemt het aantal contactkanalen via waar de klant contact opneemt met de organisatie elk jaar toe en streven ze naar écht persoonlijk contact. 

Hoe kunnen jouw klantenservicemedewerkers dit allemaal faciliteren en tegelijkertijd voor iedereen bereikbaar blijven zonder het overzicht te verliezen? We nemen je mee in:

Communiceren vanaf één platform

43% van de millenials gebruikt hun smartphone wanneer ze contact opnemen met een klantenservice, blijkt uit het klantcontact trendrapport van Steam Connect. En ze gebruiken steeds vaker verschillende (digitale)kanalen om contact op te nemen met bedrijven. Soms is het lastig om dan overzicht te houden over berichten die binnenkomen via alle losse contactkanalen. De kans dat je klantenservicemedewerker dat ene berichtje over het hoofd ziet is groot. 

Communicatie slim en efficiënt inrichten

Om dat te voorkomen is de Pegamento Contact Center dé toepassing. Het platform om de communicatie met jouw klanten goed en efficiënt in te richten. Het platform biedt de mogelijkheid om omnichannel interacties op slimme wijze af te handelen. De oplossing voorziet in ruime functionaliteit om in- en uitgaand te bellen, mailen, chatten, outbound campagnes te doen of social media berichten te monitoren en beantwoorden. De gebruiksvriendelijke medewerker (agent) interface zorgt voor een snelle adoptie en de eenvoudige admin-omgeving stelt de organisatie in staat om het dagelijks beheer zelf uit te voeren. Daarnaast krijg je beter inzicht over het belgedrag van je klant en medewerker door uitgebreide rapportages. 

Contact Center in de praktijk

Live chat voor ICI Paris XL België

In verband met de verplichte sluiting als gevolg van het coronavirus wat vervolgens een toename van het aantal bezoekers op de website veroorzaakte, heeft ICI Paris XL België ons benaderd met de vraag hoe snel we live chat konden implementeren op hun websites.

Samen met de klant hebben wij dit binnen een week gerealiseerd, in 2 talen inclusief korte trainingen voor de medewerkers.

Inmiddels is de live chat erg populair geworden en wordt door zogenaamde Beauty Experts persoonlijk beauty advies gegeven aan de klanten van ICI Paris XL. ‘We ervaren positieve feedback van onze klanten en hopen hiermee een goed alternatief te bieden voor Beauty advies aan onze klanten die niet in onze winkels kunnen komen’, aldus de verantwoordelijk manager.

De features

Als geen ander bedrijf realiseren wij ons dat een contact center applicatie vandaag de dag meer is dan een veredelde telefooncentrale. Contacten van klanten worden aangeboden via telefoon, e-mail, chat en sociale kanalen. Hiernaast is rapportage, betrouwbaarheid en flexibiliteit in beheer essentieel.

Contact Center biedt de mogelijkheid contacten van alle huidige en toekomstige typen kanalen effectief af te handelen. Dit alles in een afhandel- en beheeromgeving, volledig gestoeld op web-technologie. Dit betekent dat jij en je agenten op kantoor, thuis of zelfs in de trein contacten kunnen afhandelen. Wat is hiervoor nodig? Alleen een webbrowser en internetverbinding!

MultiChannel

Voice, e-mail, chat, SMS, Whatsapp, social media, fax.

API

Voor zowel (nieuwe) sociale kanalen als eigen applicaties

Web interface

Web (RTC) desktop voor alle kanalen en management

Infrastructuur

Gebouwd op betrouwbare cloud infrastructuur

IVR

Geïntegreerde IVR met standaard bouwblokken en dialogflow.

Rapportage

Geïntegreerd, webbased, realtime en historisch voor alle kanalen.

Automatisering

Flows om op basis van gebeurtenissen (events) communicatieacties in gang te zetten

Dialer

Preview, power, progressive en predictive om proactief klanten te bereiken

DR + HA

Disaster recovery en high availability opties standaard mogelijk

GDPR

O.a. policies voor b.v. password mangement, encryptie van voice recordings en verloop regels.

Ontdek de mogelijkheden van Pegamento Contact Center voor jouw bedrijf

Misschien vind je dit ook interessant

Erik Jansen werkte tot voor kort bij Microsoft als Senior Specialist Data & Artificial Intelligence. Nu is hij

Meer lezen
Erik Jansen van Microsoft start als Director Financial Services Industry bij Pegamento

Pushberichtenls uw organisatie kiest voor een native app, Kunnen er gerichte pushberichten gestuurd worden aan teams of afdelingen,

Meer lezen
Extra’s

Binnen deze module wordt er een keuze gemaakt aan wie (hele bedrijf/vestiging/ afdeling/ project) het nieuws gestuurd wordt.

Meer lezen
Mobiel intranet