RPA Whitepapers

RPA in het onderwijs

In deze whitepaper lees je welke robots geschikt zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Verder zie je wat de voordelen zijn en vind je ook een checklist om te beoordelen of robotisering een verschil kan maken in jouw onderwijsinstelling.

RPA voor Dummies

Alles willen weten over RPA? Download hier jouw gratis whitepaper. In deze whitepaper vertellen wij jou of Robotic Process Automation een aanvullende toepassing kan zijn binnen jouw organisatie middels een simpele checklist.

Rpa reserveren

Request an introductory consultation with one of our specialists to find out how RPA can be implemented in your organisation.

Beter klantcontact: welke robot kies je

Lees welke robots geschikt zijn voor het verbeteren van klantcontact en wat ze voor je kunnen betekenen. Gebruik de checklist om te beoordelen of een robot past bij jouw organisatie.

Verlicht de druk met robotisering

Dit lijkt op de toekomst maar in diverse organisaties is dit al werkelijkheid. Echter de meeste organisaties verliezen nog veel tijd, doordat ze binnen hun bedrijfssystemen werken met verschillende applicaties.

Kunstmatige Intelligentie / AI 

Kunstmatige Intelligentie binnen mijn bedrijf?

Pegamento implementeert AI op verschillende manieren in diverse orde van grootte bij bedrijven in allerlei sectoren. In deze whitepaper bespreken we onze bevindingen, aanbevelingen en implementatie strategieën

Kennismanagement 

Wat kennismanagement je juist NU kan opleveren

De druk bij je klantcontact medewerkers thuis verminderen? Goed kennismanagement zorgt voor minder telefoongesprekken en minder volle e-mailboxen. Je leest er alles over in onze whitepaper en je ontvangt meteen een handig vijfstappenplan.

Communiceren met jouw medewerkers

Communiceren met mijn medewerkers thuis

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt moet interne communicatie ervoor zorgen dat goede werknemers bij de organisatie blijven. Niet verwonderlijk dat de budgetten voor interne communicatie groeien. Relevantie en het aantal werknemers zijn hierin een belangrijke factor.

Beeldherkenning

beeldherkenning
Beeldherkenning voor beginners

Helemaal up to date zijn van de mogelijkheden van beeldherkenning anno 2022? Download hier jouw gratis whitepaper. Wij vertellen jou ook vrijblijvend of beeldherkenning toepasbaar is binnen jouw organisatie.

Video Assistant

visuele ondersteuning

In deze whitepaper behandelen wij uitgebreid de Video Assistant die jouw klantenservice ogen geeft. Download 'm gratis!

Klantcontact

Creëer de ultieme klantervaring met Sprinklr

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar gemak en goede service. Het gaat niet meer alleen om product en prijs. Hoe je als organisatie met hen omgaat maakt of kraakt jouw bedrijf. En dat laten ze maar al te graag aan elkaar weten. Ze praten met en over jouw merk via het kanaal naar keuze. Hoe je daar grip op krijgt? Dat lees je in de gratis whitepaper.

klantcontact

Download gratis de 5 klantcontact trends binnen het contact center in PDF en krijg toegang tot tips om in te spelen op de trends. Ook makkelijk om met je collega´s te delen. Is jouw klantenservice al ready to go voor 2022?

Het succes van de klantervaring vergroten met een uniforme aanpak

Nieuwe bevindingen van Forrester Consulting in samenwerking met Sprinklr onthullen wat bedrijven moeten overwinnen om geweldige klantervaringen te bieden - en waarom uniforme CXM-platforms (Customer Experience Management) een concurrentievoordeel opleveren. Download 'm gratis.

De totale economische impact van Sprinklr Modern Care

Klanten vertrouwen in toenemende mate op digitale kanalen voor klantenservice. Klantenserviceorganisaties moeten klanten onmoeten op de juiste punten in hun journey om hulp te bieden. Lees in deze gratis whitepaper wat Sprinklr Modern Care hieraan bijdraagt.

>