Maak kennis met..

Maak kennis met de collega's die Pegamento zo speciaal maken. Zoals gezegd benadert onze dienstverlening de persoon achter het beeldscherm als mens. Dat doen we via de zintuigen: horen en zien, maar in de toekomst misschien ook wel via voelen, ruiken, proeven. Of het nu gaat om onze concepten rond robotisering via beeldherkenningstechnologie tot kennisbanken: We raken de mens via de zintuigen en we richten ons op een menselijke gift die machines niet bezitten: Intuïtie. Onze collega's hebben elk een zintuig uitgekozen die voor hun iets belangrijks vertegenwoordigd. Lees hier onder hun verhaal.

Wil jij onderdeel zijn van ons team? We hebben nog een aantal mooie vacatures openstaan.

Ewold Jansen - Service & Support Engineer Het aanhoren van wensen die een klant heeft of de problemen waar een klant tegenaan loopt is belangrijk om ze vervolgens goed te kunnen helpen. In beide gevallen denk ik mee naar de juiste oplossing.Als de klant met een wens naar ons toekomt weten Meer lezen...

Ewold Jansen – Service & Support Engineer

Thomas de Wolf - Computer Vision & AI LeadToen ik ooit moest gaan kiezen welke studie ik ging doen, kon ik die keuze lastig maken. Ik had interesse in techniek, maar wat ik het liefste wilde doen was gewoon samen met een team werken aan een gezamenlijk doel.Tot op de Meer lezen...

Thomas de Wolf – Computer Vision & AI Lead

Fouad Rahaoui - Financial ControllerEen Financial Controller moet binnen een bedrijf niet alleen een expert zijn op het gebied van Finance. Je moet ook kennis hebben van de laatste IT-ontwikkelingen. Want die gaan ook in de wereld van Finance heel erg snel.Bij Pegamento kan ik alles leren over de laatste Meer lezen...

Fouad Rahaoui – Financial Controller

Tommy Hertog - Mendix DeveloperVoor mij is luisteren emotie. Door muziek kan ik mij helemaal laten meeslepen. Maar luisteren kan daarnaast een hele belangrijke factor zijn in het dagelijks leven. Ook in de IT.In de afgelopen tijd hebben we gezien hoe waardevol de IT kan zijn als fysiek contact wegvalt. Meer lezen...

Tommy Hertog – Mendix Developer

Renske de Koning - Solution DeveloperTijdens mijn werkzaamheden bij Pegamento is horen een belangrijk aspect. Het horen van de klant, wat zijn de eisen en wensen, maar ook het horen van mijn collega’s. Het samen tot een passend resultaat komen. Naast het horen is het zien van de oplossingen en Meer lezen...

Renske de Koning – Solution Developer

Chris Lenten - Software DeveloperDestijds ben ik bij Pegamento als stagiair begonnen. Dit is een proces geweest waar ik ontzettend veel heb kunnen en mogen leren. Er was altijd een helppunt of een mogelijkheid om te brainstormen, ik vind dat zelf zeer belangrijk.We zijn nu een enkele tijd verder en Meer lezen...

Chris Lenten – Software Developer

Jan Michel Koster - Systeem EngineerPegamento en het werken in de techniek is meer dan werk alleen. Door ons werk worden dingen gebouwd, verbeterd of hersteld.Het werk vraagt om creativiteit, het kunnen oplossen van problemen en het toepassen van steeds nieuwere technieken. Maar ook het aanzetten tot ontwikkeling van nieuwe Meer lezen...

Jan Michel Koster – Systeem Engineer

Joost Schaap - Account Manager Als een klant contact opneemt met een organisatie omdat deze een klacht heeft dan is het cruciaal dat de medewerker van de organisatie begint met goed te luisteren. Wat betekent deze klacht voor de klant en ook voor de eigen organisatie? Hoe is deze klacht Meer lezen...

Joost Schaap – Account Manager

Serge Poppes - CEO Gevoel. Dat is het mooiste waar Pegamento voor staat. Gevoel voor techniek in de breedste zin van het woord. Niet alleen gevoel voor de spannende zaken zoals AI, maar ook voor de basis van communicatie.Het allermooiste aan mijn werk is verkopen, luisteren, vertalen en meedenken aan wat Meer lezen...

Serge Poppes – CEO

Jeroen Boerkamp - Solution DeveloperZien is voor mij heel belangrijk. Door de sterkte van mijn brillenglazen merk ik het verschil tussen wel en niet goed kunnen zien. Herkennen van iets of iemand zonder bril is soms erg lastig.Nu is er bij Pegamento een afdeling die zich bezighoudt met beeldherkenning, de Meer lezen...

Jeroen Boerkamp – Solution Developer

Pim Ritmeijer - Software DeveloperProgrammeren is meer dan alleen ‘code kloppen’. Voor mij is luisteren naar wat de klant wil en dat in beeld brengen een belangrijk gedeelte van het software ontwikkelen.Actief luisteren naar een klant om het volledige verhaal van de klant te begrijpen is cruciaal voordat er een Meer lezen...

Pim Ritmeijer – Software Developer

Ensar Ari - IT EngineerGoede communicatie tussen klant en organisatie is erg belangrijk. Als organisatie wil je natuurlijk goed bereikbaar zijn voor je klanten. Hetzij via Social Media kanalen of via de oude vertrouwde telefoon. Vaak weten organisaties niet precies hoe zij hun telefoonlijn ingeregeld willen hebben. Daarom help ik Meer lezen...

Ensar Ari – IT Engineer

Tim Treurniet - Designer of Intelligent SystemsEchte jeugdhelden heb ik nooit gehad. Maar achteraf gezien, geloof ik dat figuren als Willie Wortel of Dexter’s lab misschien wel invloed op mij hebben gehad. Ik krijg energie van het echt zelf maken van innovatieve en nuttige producten. Niets zo leuk als het Meer lezen...

Tim Treurniet – Designer of Intelligent Systems

Denise Verhoef - Software DeveloperHoren doe je als programmeur veel maar nadenken ook bijvoorbeeld als je de opdracht krijgt om een behoefte van de klant in elkaar te zetten. Als de klant graag een functie voor zijn applicatie wil hebben is het van belang dat je als programmeur goed gaat Meer lezen...

Denise Verhoef – Software Developer

Nini Heerings - Chief Happiness Officer"Je leert iemand beter kennen door een uur spelen dan door een jaar praten."Deze quote van Plato is helemaal raak voor mij. Daarom verbind ik mensen graag spelenderwijs met elkaar. Want tijdens het spelen sta je helemaal aan, al je zintuigen aan het werk.In mijn Meer lezen...

Nini Heerings – Chief Happiness Officer

Bryan Rodrigues - Financial ControllerWat motiveert meer dan in een inspirerende technologische omgeving te werken?Een omgeving die middels automatisering processen efficiënter en met constante kwaliteit doet verlopen.Als financial kijk ik regelmatig mijn ogen uit over de vele toepassingsgebieden van RPA, computer vision, machine learning and deep learning voor onze klanten.Ik Meer lezen...

Bryan Rodrigues – Financial Controller

Rob Roode - Marketing en R&DPatronen herkennen en automatiseren. Taken waar we continu aan werken bij de implementatie van onze robots bij Pegamento. Mijn 2 Drentsche Patrijshonden zijn jachthonden en zeker geen robots. Het jachtinstinct en intuïtie zit in basis in de genen. Het blijven aanbieden van nieuwe trainingsvormen heeft Meer lezen...

Rob Roode – Marketing en R&D

Gunish - AI DeveloperA picture is worth a thousand words, is an expression most of us have heard. We see a lot of things around us on a daily basis and subconciously have the ability to recognize and understand them. This ability of humans to me seem bizarre.As a computer Meer lezen...

Gunish – AI Developer

Remco Pabst - Business Consultant Innovatieve software technologie inzetten voor mens of bedrijf om ‘dingen’ makkelijker en slimmer te maken is echt een drijfveer. Daarom spreekt de verbinding tussen de zintuigen me het meest aan. Onze hersenen verbinden de zintuigen net als een bedrijfsproces mens, systeem (data) en logica verbindt. Meer lezen...

Remco Pabst – Business Consultant

Hassaan - Computer Vision Engineer Constantly involved in deep learning with computer vision, it is always fascinating to see the fine details that need to be attended to resolve a task for the client. It is stepping into a space where you are utilising visual input and converting it to Meer lezen...

Hassaan – Computer Vision Engineer

Ger Koedam - Klantcontact Consultant Hoe kan ik je helpen? Dat is zo'n beetje de eerste vraag die ik stel als ik met mensen praat die nieuwsgierig zijn naar onze dienstverlening. In zo’n gesprek is de inzet van zintuigen erg belangrijk. Want niet iedereen is hetzelfde. De één denkt in Meer lezen...

Ger Koedam – Klantcontact Consultant

Ike van der Voort - Online MarketeerLuisteren, samenvatten, doorvragen. Misschien wel de 3 belangrijkste aspecten binnen mijn vakgebied. Maar ook om in contact te komen met anderen, connecties te maken en elkaar te leren kennen.Voor mij is het belangrijk om de doelgroep te leren kennen en hen te begrijpen. Zij Meer lezen...

Ike van der Voort – Online Marketeer

Reinier Dekker - Software DeveloperAls solution developer ben je niet alleen bezig om oplossingen te maken op een technisch niveau maar ook om ervoor te zorgen dat deze iets functioneels toevoegen aan het product. Je werkt samen met collega’s en de klant om een compleet en werkend systeem op te Meer lezen...

Reinier Dekker – Software Developer

Erica van den Bos - Manager ImplementatieVan mezelf benader ik alles als een puzzel; het bouwen van een mooie app, het in elkaar draaien van een soepele weekplanning voor mijn team maar ook als ik voor een verkeerslicht sta ’s ochtends op weg naar het werk.Zo ook de zintuigen; hoe Meer lezen...

Erica van den Bos – Manager Implementatie

André Glasbergen - Scrum masterNa het afronden van mijn studie ben ik bij een jong Pegamento met heel veel ambitie en enthousiasme begonnen als ontwikkelaar. In de eerste jaren leerde ik alles over processen automatiseren, nu beter bekend als RPA. Vaak heb ik mijn hersenen moet laten kraken om de Meer lezen...

André Glasbergen – Scrum master

Ernst Vegter - Business Consultant Gastheerschap is één van mijn diepste drijfveren.Niet zo gek natuurlijk dat klantenservice een rode draad in mijn carrière is. Aspecten van gastheerschap is in staat zijn te verbinden, te faciliteren maar voornamelijk iemand oprecht welkom te laten voelen. Mijn intuïtie is daarin mijn grootste goed om Meer lezen...

Ernst Vegter – Business consultant

Arnold Tamminga - Solution EngineerMijn persoonlijke drijfveren zijn bouwen en anderen gelukkig maken. Bij Pegamento is dat voor mij bouwen waar de klant werkelijk behoefte aan heeft, maar ook tijd nemen voor collega’s. Luisteren naar klant en collega en doorvragen.Een mooi project om te bouwen, was de werkplaatsplanner voor Louwman, Meer lezen...

Arnold Tamminga – Solution engineer

Vera van der Plas - UI/UX DesignerAls UX/UI designer houd ik mij dagelijks bezig met het omzetten van complexe data naar gebruiksvriendelijke visualisaties. Dit alles afgetopt met een digitaal likje verf wat de aandacht van de bezoeker moet trekken om in actie te komen.Eén van de interessante kanten van dit Meer lezen...

Vera van der Plas – UI/UX designer
>