Maak kennis met..

Maak kennis met de collega's die Pegamento zo speciaal maken. Zoals gezegd benadert onze dienstverlening de persoon achter het beeldscherm als mens. Dat doen we via de zintuigen: horen en zien, maar in de toekomst misschien ook wel via voelen, ruiken, proeven. Of het nu gaat om onze concepten rond robotisering via beeldherkenningstechnologie tot kennisbanken: We raken de mens via de zintuigen en we richten ons op een menselijke gift die machines niet bezitten: Intuïtie. Onze collega's hebben elk een zintuig uitgekozen die voor hun iets belangrijks vertegenwoordigd. Lees hier onder hun verhaal.

Reinier Dekker - Software DeveloperAls solution developer ben je niet alleen bezig om oplossingen te maken op een technisch niveau maar ook om ervoor te zorgen dat deze iets functioneels toevoegen aan het product. Je werkt samen met collega’s en de klant om een compleet en werkend systeem op te ... Meer lezen

Erica van den Bos - Manager ImplementatieVan mezelf benader ik alles als een puzzel; het bouwen van een mooie app, het in elkaar draaien van een soepele weekplanning voor mijn team maar ook als ik voor een verkeerslicht sta ’s ochtends op weg naar het werk.Zo ook de zintuigen; hoe ... Meer lezen

Doreth Middeldorp - Senior accountmanagerWat we voelen in ons lijf en ervaren met ons lichaam en hoe anderen daarop reageren en naar handelen, intrigeert mij.Hoe reageer jij, als je druk ervaart zowel in figuurlijke als in letterlijke zin? Zet jij je schrap, ga je harder lopen voor de ander? Doe ... Meer lezen

André Glasbergen - Scrum masterNa het afronden van mijn studie ben ik bij een jong Pegamento met heel veel ambitie en enthousiasme begonnen als ontwikkelaar. In de eerste jaren leerde ik alles over processen automatiseren, nu beter bekend als RPA. Vaak heb ik mijn hersenen moet laten kraken om de ... Meer lezen

Ernst Vegter - Business Consultant Gastheerschap is één van mijn diepste drijfveren.Niet zo gek natuurlijk dat klantenservice een rode draad in mijn carrière is. Aspecten van gastheerschap is in staat zijn te verbinden, te faciliteren maar voornamelijk iemand oprecht welkom te laten voelen. Mijn intuïtie is daarin mijn grootste goed om ... Meer lezen

Tom Eding - DeveloperIn het verleden ben ik werkzaam geweest als klantcontact medewerker. Een functie waar ik veel nuttige vaardigheden heb mogen opdoen, met als één van de belangrijkste goed luisteren naar de klant. Door goed naar de klant te luisteren voelt hij zich gehoord en begrepen. Een vaardigheid  die ik ... Meer lezen

Arnold Tamminga - Solution EngineerMijn persoonlijke drijfveren zijn bouwen en anderen gelukkig maken. Bij Pegamento is dat voor mij bouwen waar de klant werkelijk behoefte aan heeft, maar ook tijd nemen voor collega’s. Luisteren naar klant en collega en doorvragen.Een mooi project om te bouwen, was de werkplaatsplanner voor Louwman, ... Meer lezen

Silke Wanders - (online) MarketeerIk heb gekozen voor het zintuig: Intuïtie/ Human lead. Ik ben (online) marketeer bij Pegamento. Behoeften en vraag naar informatie zijn dynamische begrippen binnen marketing, het is daarom belangrijk dat je goed luistert naar jouw publiek. Als je dat constant doet begin je patronen te herkennen ... Meer lezen

Vera van der Plas - UI/UX DesignerAls UX/UI designer houd ik mij dagelijks bezig met het omzetten van complexe data naar gebruiksvriendelijke visualisaties. Dit alles afgetopt met een digitaal likje verf wat de aandacht van de bezoeker moet trekken om in actie te komen.Eén van de interessante kanten van dit ... Meer lezen

Hans Oeges - Account manager Het gehoor is één van de mooiste en kostbare zintuigen die we hebben. Een zintuig dat staat voor het ontvangen van het verzonden signaal en waar o zo veel fout of juist goed mee kan gaan. Immers horen is wat anders dan luisteren. Herkenbaar? Ik ... Meer lezen

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief