Maak kennis met..

Maak kennis met de collega's die Pegamento zo speciaal maken. Zoals gezegd benadert onze dienstverlening de persoon achter het beeldscherm als mens. Dat doen we via de zintuigen: horen en zien, maar in de toekomst misschien ook wel via voelen, ruiken, proeven. Of het nu gaat om onze concepten rond robotisering via beeldherkenningstechnologie tot kennisbanken: We raken de mens via de zintuigen en we richten ons op een menselijke gift die machines niet bezitten: Intuïtie. Onze collega's hebben elk een zintuig uitgekozen die voor hun iets belangrijks vertegenwoordigd. Lees hier onder hun verhaal.

Wil jij onderdeel zijn van ons team? We hebben nog een aantal mooie vacatures openstaan.

Rob Roode - R&D en Marketing ​Patronen herkennen en automatiseren. Taken waar we continu aan werken bij de implementatie van onze robots bij Pegamento. Mijn 2 Drentsche Patrijshonden zijn jachthonden en zeker geen robots. Het jachtinstinct en intuïtie zit in basis in de genen. Het blijven aanbieden van nieuwe trainingsvormen ... Meer lezen

Jeroen Boerkamp - Solution Developer ​Zien is voor mij heel belangrijk. Door de sterkte van mijn brillenglazen merk ik het verschil tussen wel en niet goed kunnen zien. Herkennen van iets of iemand zonder bril is soms erg lastig.Nu is er bij Pegamento een afdeling die zich bezighoudt met beeldherkenning, ... Meer lezen

Age Dijkstra - Business Consultant ‘Sin en wille kinne folle tille’ is een Friese tegeltjeswijsheid. Vrij vertaald: je goed voelen en plezier hebben maakt dat je veel werk kunt verzetten. Voor iedereen herkenbaar denk ik, zowel privé als in je werk. Zit je goed in je vel en heb je ... Meer lezen

Remco Pabst - Business Consultant Innovatieve software technologie inzetten voor mens of bedrijf om ‘dingen’ makkelijker en slimmer te maken is echt een drijfveer. Daarom spreekt de verbinding tussen de zintuigen me het meest aan. Onze hersenen verbinden de zintuigen net als een bedrijfsproces mens, systeem (data) en logica verbindt. ... Meer lezen

Tim Treurniet - Designer of Intelligent Systems Echte jeugdhelden heb ik nooit gehad. Maar achteraf gezien, geloof ik dat figuren als Willie Wortel of Dexter’s lab misschien wel invloed op mij hebben gehad. Ik krijg energie van het echt zelf maken van innovatieve en nuttige producten. Niets zo leuk als ... Meer lezen

Bryan Rodrigues - Financial Controller Wat motiveert meer dan in een inspirerende technologische omgeving te werken?Een omgeving die middels automatisering processen efficiënter en met constante kwaliteit doet verlopen. Als financial kijk ik regelmatig mijn ogen uit over de vele toepassingsgebieden van RPA, computer vision, machine learning and deep learning voor ... Meer lezen

Pim Ritmeijer - Software Developer Programmeren is meer dan alleen ‘code kloppen’. Voor mij is luisteren naar wat de klant wil en dat in beeld brengen een belangrijk gedeelte van het software ontwikkelen.Actief luisteren naar een klant om het volledige verhaal van de klant te begrijpen is cruciaal voordat er ... Meer lezen

Nini Heerings - Chief Happiness Officer "Je leert iemand beter kennen door een uur spelen dan door een jaar praten." Deze quote van Plato is helemaal raak voor mij. Daarom verbind ik mensen graag spelenderwijs met elkaar. Want tijdens het spelen sta je helemaal aan, al je zintuigen aan het ... Meer lezen

Margreet Blans - Financial Controller Over één zintuig schrijven? Dan kies ik voor intuïtie, al vind ik alle zintuigen belangrijk. Bij een Financial denk je misschien meer aan cijfers en feiten en ja, dan vooral aan zien en horen. Maar uiteindelijk draait het om gevoel. Dat maakt dat ik van ... Meer lezen

Hassaan Amer - Computer Vision Engineer ​Constantly involved in deep learning with computer vision, it is always fascinating to see the fine details that need to be attended to resolve a task for the client. It is stepping into a space where you are utilising visual input and converting it ... Meer lezen

Gunish Alag - AI Developer A picture is worth a thousand words, is an expression most of us have heard. We see a lot of things around us on a daily basis and subconciously have the ability to recognize and understand them. This ability of humans to me seem bizarre.As ... Meer lezen

Ger Koedam - Klantcontact Consultant Hoe kan ik je helpen? Dat is zo'n beetje de eerste vraag die ik stel als ik met mensen praat die nieuwsgierig zijn naar onze dienstverlening. In zo’n gesprek is de inzet van zintuigen erg belangrijk. Want niet iedereen is hetzelfde. De één denkt in ... Meer lezen

Ensar Ari - IT Engineer Goede communicatie tussen klant en organisatie is erg belangrijk. Als organisatie wil je natuurlijk goed bereikbaar zijn voor je klanten. Hetzij via Social Media kanalen of via de oude vertrouwde telefoon. Vaak weten organisaties niet precies hoe zij hun telefoonlijn ingeregeld willen hebben. Daarom help ... Meer lezen

Ike van der Voort - Online MarketeerLuisteren, samenvatten, doorvragen. Misschien wel de 3 belangrijkste aspecten binnen mijn vakgebied. Maar ook om in contact te komen met anderen, connecties te maken en elkaar te leren kennen.Voor mij is het belangrijk om de doelgroep te leren kennen en hen te begrijpen. Zij ... Meer lezen

Frank Wagenaar - Solution DeveloperVaak heb ik te maken met technische termen die soms voor onze klanten lastig te begrijpen zijn. Ik vind het dan een leuke uitdaging om met metaforen duidelijk te maken wat er bedoeld wordt.Zo wil ik nu een kijkje geven in de keuken van Pegamento zodat ... Meer lezen

Quennie Donker - Account ManagerDe Nederlandse kust prikkelt al mijn zintuigen; de geur van de zilte zee dat je het bijna kan proeven, het geluid van de kabbelende golven, het gevoel van zand tussen mijn tenen wandelend langs de waterlijn en het zien van de ondergaande zon in de, zo ... Meer lezen

Dian Brasser - Marketing & CommunicatieCommunicatie is tegenwoordig van en voor iedereen. Social media zorgt voor meer interactie tussen mensen. Maar deze interactie is ook in te zetten voor bedrijven en organisaties.Door de snelle opmars van sociale media is communicatie voor organisaties belangrijker geworden. Communicatie zorgt intern en extern voor ... Meer lezen

Reinier Dekker - Software DeveloperAls solution developer ben je niet alleen bezig om oplossingen te maken op een technisch niveau maar ook om ervoor te zorgen dat deze iets functioneels toevoegen aan het product. Je werkt samen met collega’s en de klant om een compleet en werkend systeem op te ... Meer lezen

Erica van den Bos - Manager ImplementatieVan mezelf benader ik alles als een puzzel; het bouwen van een mooie app, het in elkaar draaien van een soepele weekplanning voor mijn team maar ook als ik voor een verkeerslicht sta ’s ochtends op weg naar het werk.Zo ook de zintuigen; hoe ... Meer lezen

Doreth Middeldorp - Senior accountmanagerWat we voelen in ons lijf en ervaren met ons lichaam en hoe anderen daarop reageren en naar handelen, intrigeert mij.Hoe reageer jij, als je druk ervaart zowel in figuurlijke als in letterlijke zin? Zet jij je schrap, ga je harder lopen voor de ander? Doe ... Meer lezen

André Glasbergen - Scrum masterNa het afronden van mijn studie ben ik bij een jong Pegamento met heel veel ambitie en enthousiasme begonnen als ontwikkelaar. In de eerste jaren leerde ik alles over processen automatiseren, nu beter bekend als RPA. Vaak heb ik mijn hersenen moet laten kraken om de ... Meer lezen

Ernst Vegter - Business Consultant Gastheerschap is één van mijn diepste drijfveren.Niet zo gek natuurlijk dat klantenservice een rode draad in mijn carrière is. Aspecten van gastheerschap is in staat zijn te verbinden, te faciliteren maar voornamelijk iemand oprecht welkom te laten voelen. Mijn intuïtie is daarin mijn grootste goed om ... Meer lezen

Tom Eding - DeveloperIn het verleden ben ik werkzaam geweest als klantcontact medewerker. Een functie waar ik veel nuttige vaardigheden heb mogen opdoen, met als één van de belangrijkste goed luisteren naar de klant. Door goed naar de klant te luisteren voelt hij zich gehoord en begrepen. Een vaardigheid  die ik ... Meer lezen

Arnold Tamminga - Solution EngineerMijn persoonlijke drijfveren zijn bouwen en anderen gelukkig maken. Bij Pegamento is dat voor mij bouwen waar de klant werkelijk behoefte aan heeft, maar ook tijd nemen voor collega’s. Luisteren naar klant en collega en doorvragen.Een mooi project om te bouwen, was de werkplaatsplanner voor Louwman, ... Meer lezen

Denise Verhoef - Software Developer Horen doe je als programmeur veel maar nadenken ook bijvoorbeeld als je de opdracht krijgt om een behoefte van de klant in elkaar te zetten. Als de klant graag een functie voor zijn applicatie wil hebben is het van belang dat je als programmeur goed ... Meer lezen

Vera van der Plas - UI/UX DesignerAls UX/UI designer houd ik mij dagelijks bezig met het omzetten van complexe data naar gebruiksvriendelijke visualisaties. Dit alles afgetopt met een digitaal likje verf wat de aandacht van de bezoeker moet trekken om in actie te komen.Eén van de interessante kanten van dit ... Meer lezen

Hans Oeges - Account manager Het gehoor is één van de mooiste en kostbare zintuigen die we hebben. Een zintuig dat staat voor het ontvangen van het verzonden signaal en waar o zo veel fout of juist goed mee kan gaan. Immers horen is wat anders dan luisteren. Herkenbaar? Ik ... Meer lezen

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief