Arnold Tamminga – Solution engineer

Arnold Tamminga - Solution Engineer

Mijn persoonlijke drijfveren zijn bouwen en anderen gelukkig maken. Bij Pegamento is dat voor mij bouwen waar de klant werkelijk behoefte aan heeft, maar ook tijd nemen voor collega’s. Luisteren naar klant en collega en doorvragen.

Een mooi project om te bouwen, was de werkplaatsplanner voor Louwman, die we samen met callcentermedewerkers van Louwman hebben gebouwd en getest. Medewerkers worden hierin intuïtief stapsgewijs door het planproces geleid, met alleen de benodigde informatie op het scherm. Het was ook het eerste project waar we Mendix en RPA samen in hebben gezet. Een ander mooi project was het uitbouwen van de robot bij Harding Marine Services van 1 portal (waar aanvragen in binnen komen en aanbiedingen worden ingevoerd) naar 7 portals. Een tak van zaken doen, waar tijd echt geld is en tijdswinst in het aanbieden zorgt voor meer opdrachten.

Mooie en interessante projecten die door goed luisteren en met slimme techniek gerealiseerd zijn. Ik ben benieuwd naar de volgende stappen die we voor onze klanten kunnen zetten.

Dit stuk is geschreven door Arnold Tamminga, werkzaam als Solution Engineer bij Pegamento.

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief 

>