Horen

Cloud Contact is onderdeel van Pegamento

Het zakelijk abonnement waarmee je zakelijk en privé bereikbaar bent vanaf één mobiele telefoon

Hebben jouw medewerkers zowel een zakelijke als een privé telefoon op zak? Of gebruiken ze hun privénummer als werknummer, waardoor deze niet meer persoonlijk blijft? Met de kans dat wanneer ze weg zijn bij je organisatie, om wat voor reden dan ook, ze nog steeds gebeld worden door die ene klant of leverancier.

Dit kan anders. Stel je eens voor dat je de privacy kan waarborgen van het privénummer van je medewerkers én dat ze maar met één telefoon op zak hoeven te lopen. Maar ook dat je medewerkers zelf kunnen kiezen of ze privé of zakelijk willen bellen. Klinkt handig toch?

Allemaal mogelijk met het zakelijk abonnement van Pegamento, door het porteren van nummers op simkaarten en het reguleren van zakelijke- en privénummers in de Reachapp. En dat niet alleen. Elke medewerker kan kiezen of ze de voorkeur geven aan het netwerk van Vodafone of KPN. Ook kan er een GB bedrijfsbundel afgesloten worden, waardoor collega's onderling GB kunnen uitwisselen.

Privé- en zakelijknummer op één mobiele telefoon

Zelf beslissen wanneer je privé en zakelijk bereikbaar bent

Optimaal bereikbaar voor jouw klanten, leveranciers en collega's

Innovatie in contact met ons zakelijk abonnement

Bereikbaarheid is belangrijker dan ooit. En de werkplek is veranderd van op kantoor naar hybride werken. Jouw zakelijke bereikbaarheid verplaatst daarmee van zakelijk naar meer privé. Ook dan wil je goed bereikbaar blijven voor je klanten, leveranciers en collega's. Daarom bieden wij deze digitale oplossing: een zakelijk abonnement waarbij je jouw zakelijk- en privénummer op één simkaart kunt zetten. Zo kan je goed blijven samenwerken met je collega's vanaf welke plek je ook werkt, om je klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

zakelijk abonnement
>