Bedrijfsovername Cloud Contact


Klantcontact is onze passie. Via elk kanaal dat voor de klant beschikbaar is. Om oplossingen op gebied van telefonie en contact center te kunnen bieden heeft Pegamento in 2018 haar dochterbedrijf Cloud Contact BV opgericht en in 2019 Adatum Telecom BV geacquireerd. Inmiddels zijn wij trots om 300+ klanten met onze eigen oplossingen te mogen bedienen.

Het is nu tijd om een volgende stap te zetten. Hoe kunnen we deze oplossingen nog slimmer en nog eenvoudiger maken? Pegamento doet dat door onder meer de inzet van kunstmatige intelligentie en software robotisering. En om dat te kunnen bieden aan al onze klanten in al onze producten hebben we besloten om de 3 bedrijven Pegamento, Cloud Contact en Adatum Telecom per 1 januari 2022 te fuseren onder 1 naam: Pegamento BV.

Voor u zal er weinig veranderen. Het team van collega’s blijft gelijk, de producten welke u gebruikt blijven we leveren. Maar natuurlijk hopen we u in de nabije toekomst nieuwe mogelijkheden te kunnen bieden met onze oplossingen.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Joost Dijkhuis

Business Consultant

Joost Schaap

Account Manager

Meer blogs zoals deze

oktober 2, 2023

Artificial intelligence is a hot technology right now.

september 25, 2023

De technologie kunstmatige intelligentie staat momenteel helemaal in

>