Erica van den Bos – Manager Implementatie

Erica van den Bos - Manager Implementatie

Van mezelf benader ik alles als een puzzel; het bouwen van een mooie app, het in elkaar draaien van een soepele weekplanning voor mijn team maar ook als ik voor een verkeerslicht sta ’s ochtends op weg naar het werk.
Zo ook de zintuigen; hoe beter deze in elkaar passen en op elkaar aansluiten, hoe meer je voor elkaar krijgt. Zien samen met horen zorgt ervoor dat een grap tijdens de Project Kickoff overkomt zoals hij bedoeld is. Ruiken en proeven zorgt voor een optimale smaaksensatie tijdens de vrijdagmiddagborrel. Als deze stukjes op de juiste plek vallen is de beleving van een gebeurtenis sterker.

Mijn dag bestaat bij voorkeur uit afwisseling: samenwerken met een team of juist lekker in mijn eentje iets uitzoeken. In beide gevallen ben ik tevreden en trots op het resultaat als het gelukt is. Onze projecten geven hier de ruimte voor met onze werkwijze. Eén van de kernwaardes van Agile werken is namelijk Individuals and interactions over processes and tools. De kern van je bedrijf is de mensen die er werken en de manier waarop zij samenwerken; hier zal ik, waar dat kan, mijn (puzzel)stukje aan bijdragen.

Dit stuk is geschreven door Erica werkzaam als Manager Implementatie bij Pegamento.


volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief 

>