Ike van der Voort – Online Marketeer

Ike van der Voort - Online Marketeer

Luisteren, samenvatten, doorvragen. Misschien wel de 3 belangrijkste aspecten binnen mijn vakgebied. Maar ook om in contact te komen met anderen, connecties te maken en elkaar te leren kennen.

Voor mij is het belangrijk om de doelgroep te leren kennen en hen te begrijpen. Zij zijn uiteindelijk degenen die je wil aanspreken met de content die je creëert. Maar ook andersom. Zij moeten snappen waar jij het over hebt. En dat vind ik interessant aan mijn rol. De lastige termen die zich voordoen in de ICT vertalen naar begrijpelijke communicatie-uitingen, zoals tekst en beeld.

Om dat voor elkaar te krijgen ga je met elkaar in gesprek. De interactie aangaan om zo samen verder te komen. Soms is daar niet altijd tijd voor door andere werkzaamheden die je moet verrichten. Maar dat vind ik juist het mooie aan robotsoftware, zoals RPA, die repeterende taken van je overneemt zodat je meer tijd hebt voor bijvoorbeeld persoonlijk contact.

En als het niet werk gerelateerd hoeft, dan doen we dat gewoon voor de extra gezelligheid. Want sociaal contact is wat ieder mens nodig heeft.

Dit stuk is geschreven door Ike, werkzaam als Online Marketeer bij Pegamento.

volg onze Linked In pagina of/en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief 

>