Erik Jansen van Microsoft start als Director Financial Services Industry bij Pegamento


Erik Jansen werkte tot voor kort bij Microsoft als Senior Specialist Data & Artificial Intelligence. Nu is hij werkzaam voor Pegamento als Account Director Financial Services. Pegamento is gespecialiseerd in robotic process automation (RPA), artificial intelligence (AI) en beeldherkenning. Ze zijn de grootste RPA-implementatiepartner van Nederland. Hun expertise zetten zij in voor het ontwikkelen en implementeren van slimme klantcontactprocessen voor een ultieme klantbeleving en optimaal klantcontact.

Pegamento is in de media geweest vanwege het winnen van de Challenge Detectie van Rijkswaterstaat met hun Bridge Calamity Recognizer. Internationaal kwamen ze in de media vanwege het winnen van een Britse Corporate Excellence Award. Ze werden onderscheiden als ‘Provider van meest klantgerichte RPA-oplossingen’ door het Britse magazine Corporate Vision. Niet eerder won een Nederlands bedrijf deze prijs.

Menselijke maat

“De wereld digitaliseert in een razend tempo en Pegamento houdt daarbij het oog op de menselijke maat in het klantcontact. Onze intelligente oplossingen verwerken beeld, tekst en geluid direct tot relevante informatie. Precies die informatie die nodig is om in ieder contact gemakkelijker te beslissen, beter te handelen en sneller te communiceren.” vertelt Erik Jansen over zijn nieuwe functie als Director Financial Services Industry

Echt mensenwerk

Pegamento beschikt over veelzijdige talenten. Omdat die hemelsbreed kunnen worden ingezet, is het moeilijk om ze een label te geven. Daarom spreekt Pegamento over zintuigen. Zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Met als epicentrum van deze zintuigen het brein. Door met robotisering op de zintuigen in te spelen, worden deze versterkt. Hierop kunnen mensen weer anticiperen. Een voorbeeld is beeldherkenning; die kijkt met je mee en ziet dingen. RPA neemt repetitieve handelingen over, zodat je je kunt richten op echt mensenwerk.

Maak kennis met de andere collega's van Pegamento.

Gepubliceerd bij

Meer blogs zoals deze

oktober 2, 2023

Artificial intelligence is a hot technology right now.

september 25, 2023

De technologie kunstmatige intelligentie staat momenteel helemaal in

>