Extern bellen naar en van mobiele en vaste nummers met Microsoft Teams


Een nieuwe tool voor Microsoft Teams

De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een nieuwe oplossing: extern bellen naar en van mobiele en vaste nummers met Microsoft Teams. Wat het precies is? Dat leggen we je hier uit.

Microsoft Teams is tijdens de pandemie een nog belangrijker onderdeel geworden van de (virtuele) werkplek. We ondergingen een digitale transformatie van fysieke afspraken naar online overleggen. Microsoft Teams was één van de tools die hier goed van pas kwam. En nog steeds. Het programma maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk met collega's te bellen, chatten, videobellen, bestanden te delen en op het scherm mee te kijken, vanaf welke plek je ook maar werkzaam bent. Hoe mooi zou het zijn als je met Microsoft Teams ook zou kunnen bellen van en naar externe nummers, bijvoorbeeld naar een 06-nummer van een leverancier of klant.

Pegamento biedt bedrijven met de nieuwe tool de mogelijkheid om:

  • Te bellen met Microsoft Teams naar externe nummers
  • Gebeld te worden door een extern nummer, waarbij het gesprek wordt afgeleverd op jouw Teams cliënt

Hoe werkt het?

Om het mogelijk te maken dat je kan bellen en gebeld kan worden hebben we een oplossing ontwikkeld. Met deze tool kan je zowel gebeld worden als iemand bellen met Microsoft Teams, ook als diegene niet is gekoppeld aan een Teams account. 

Daarnaast is het niet nodig om de applicatie te downloaden op je telefoon of laptop. Als één van de twee een account heeft, dat is gekoppeld aan Teams, bijvoorbeeld bij een organisatie, is het al mogelijk om externe nummers te bellen en om gebeld te worden. 

Deze toepassing is niet alleen functioneel, maar ook nog eens kostenbesparend. Super handig voor je organisatie!


Meer informatie?

Ben je benieuwd naar de nieuwe tool en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je er graag meer over.

Meer blogs zoals deze

oktober 2, 2023

Artificial intelligence is a hot technology right now.

september 25, 2023

De technologie kunstmatige intelligentie staat momenteel helemaal in

>