Kinderen werknemers van IT bedrijf in Zeist krijgen eigen salarisstrook met ‘’salaris’’


Tientallen kinderen van de werknemers van het bedrijf Pegamento werden verrast met een eigen papieren salarisstrook en ‘’salaris’’. Het was een ludieke manier om de kinderen te bedanken voor al het geduld die ze met hun werkende ouders hebben gehad. Er werd gekozen om alle 30 kinderen wiens papa en/of mama bij het bedrijf werkt te belonen met een eigen salaris.

Handgeschreven bedankkaartjes

Er werd een dik jaar remote gewerkt. Rob Roode van Pegamento vertelt: ‘in de afgelopen 12 maanden moesten papa/mama 'teemsun' aan de keukentafel, er konden minder vriendjes thuis spelen en de kinderen haalden vaker koffie. Eigenlijk hebben ze ook een beetje gewerkt. Een salarisstrook was niet meer dan verdiend.’ De reacties waren erg positief. Er kwamen diverse kaarten binnen met handgeschreven bedankjes.

Pegamento salarisstrook

Communiceren met mijn medewerkers thuis

Naast de kleine thuis-medewerkers, is het belangrijk om jouw huidige medewerkers tevreden te houden. Hybride werken is het nieuwe werken. Interne communicatie speelt daardoor een belangrijke rol in het hoog houden van jouw medewerkerstevredenheid.

In onze gratis whitepaper 'hoe communiceer ik met mijn medewerkers thuis?' lees je alles over het hooghouden van interne communicatie met jouw medewerkers thuis.


Ook werken bij Pegamento? Bekijk onze openstaande vacatures >

Meer blogs zoals deze

oktober 2, 2023

Artificial intelligence is a hot technology right now.

september 25, 2023

De technologie kunstmatige intelligentie staat momenteel helemaal in

>