Employee Connect

On-boarding

Wanneer uw organisatie nieuwe medewerkers in dienst krijgt en ze installeren Apptime dan zorgt de Onboarding module voor informatie m.b.t. de eerste dagen van de nieuwe medewerker.

Waar moet ik zijn? Wanneer moet ik er zijn? Bij wie kan ik terecht als ik vragen heb? De module is gekoppeld aan google maps en aan je mobiele agenda, daarnaast is er een optie direct te bellen vanuit de module met de contactpersoon.   

Deze module zorgt voor een goed verloop van de eerste week van nieuwe medewerkers.

Voordelen

  • Nieuwe medewerkers zijn direct op de hoogte en hoeven zelf geen uitzoekwerk meer te verrichten m.b.t. de eerste werkdag.
  • Alle informatie direct vanaf de eerste dag via Apptime voorkomt misverstanden en zorgt als warme introductie voor blijvend gebruik van de app. 
  • Informatie kan gegeven worden op bijvoorbeeld alle dagen van de eerste werkweek (kan ook langer) en zal op deze manier bijdragen aan het voorkomen van vroegtijdige uitval.  
  • Het design is vrij in te vullen, zoals hiernaast weergegeven.

Meer weten over Employee Connect?

In deze whitepaper behandelen wij uitgebreid hoe jij kan communiceren met je medewerkers thuis. Download 'm gratis!


Misschien vind je dit ook interessant

Wat kan ik met beeldherkenning? Met beeldherkenning is het mogelijk om op foto's, video of camerabeelden dingen te

Meer lezen
Beeldherkenning in de infrastructuur

Ebook: De totale economische impact van Sprinklr Modern CareKlanten vertrouwen in toenemende mate op digitale kanalen voor klantenservice,

Meer lezen
Ebook: De totale economische impact van Sprinklr Modern Care

Ebook: Het succes van de klantervaring vergroten met een uniforme aanpak Nieuwe bevindingen van Forrester Consulting in samenwerking

Meer lezen
Ebook: Het succes van de klantervaring vergroten met een uniforme aanpak