Employee Connect

HR

Eén platform waar medewerkers elkaar kunnen vinden, verbinding houden en krijgen met de organisatie. Waar nieuws en informatie gedeeld kan worden. Waar feedback gevraagd kan worden en declaraties kunnen worden ingediend. 

In deze module zijn contactgegevens van de medewerkers van uw organisatie terug te vinden. Ook bij deze module kan een onderscheid worden gemaakt tussen verschillende vestiging- en of afdelingen.

Voor iedere HR-afdeling is Employee Connect een absolute uitkomst

Tevredenheidsonderzoek

In deze module is een kort tevredenheidsonderzoek terug te vinden. Uw organisatie heeft zelf de mogelijkheid tot het stellen van vragen (bijvoorbeeld elke maand) aan medewerkers zodat u gedurende het hele jaar op de hoogte zijn van van de meningen van de medewerkers. 


  • Medewerkers hebben de gelegenheid het hele jaar aan te geven wij zij van de organisatie vinden en hoe zij tegen zaken aankijken 
  • De organisatie kan hier slim op inspelen en actie ondernemen indien dit noodzakelijk blijft (bijvoorbeeld bij een overall negatief gevoel van de medewerkers). Dit zal ook leiden tot makkelijker behoud van medewerkers. 
  • Ook is het mogelijk hier het algemene medewerkers tevredenheidsonderzoek (link naar de desbetreffende website) onder te plaatsen, zodat medewerkers op een makkelijke en laagdrempelige manier eerder geneigd zijn dit onderzoek in te vullen. Hierdoor wordt het responspercentage verhoogd.

Meer weten over Employee Connect?

In deze whitepaper behandelen wij uitgebreid hoe jij kan communiceren met je medewerkers thuis. Download 'm gratis!


Misschien vind je dit ook interessant

Contactbrouwerij 2022 foto’s

Jan Michel Koster - Systeem EngineerPegamento en het werken in de techniek is meer dan werk alleen. Door

Meer lezen
Jan Michel Koster – Systeem Engineer

Jouw beste resultaat is automation.Hier kan je wat informatie kwijt over automation, info over bijvoorbeeld RPA en Mail Automation.

Meer lezen
Resultaten Online Quickscan